indiePon - A mainstreamen túl 56. rész

A mai epizódban elveszett svéd óvodásokat, cuki, de baljóslatú postahivatalokat, teniszlabdákat köpködő repülő malacokat, és más érdekességeket is találtok majd.

indiePon - A mainstreamen túl 56. rész

Itt a Cultist Simulator első kiegészítője

A Weather Factory kiváló játékát mi is teszteltük nemrég, most pedig megérkezett hozzá a The Dancer című DLC, melyben új karriert kezdhetünk zenés mulatók táncosaként.

A kiegészítő még jobban megkeveri a kártyákra alapozott, lovecrafti hangulatú életszimulátor világát a románcok és rivalizálások bevezetésével. Két, eddig nem ismert úton is eljuthatunk a győzelemig, és különböző állatok alakját ölthetjük magunkra.

A The Dancer DLC ingyenes a Perpetual Edition tulajdonosainak, de a többieknek is kevesebb, mint két és fél euróba kerül. A Cultist Simulator a Steam, a GOG és a Humble Store kínálatában is szerepel.

Megjelent a The Jackbox Party Pack 5

A csomag öt játékot (Split The Room, Mad Verse City, Patently Stupid, Zeeple Dome, You Don’t Know Jack) tartalmaz helyi multiplayerhez, melyekben minden játékos használhat telefont, laptopot, vagy bármi mást, ami képes egy böngésző futtatására. Online is belevághatunk osztott képernyős megoldással. A legtöbb feladatban különböző problémákból és szcenáriókból indulunk ki, válaszainkra a többiek, illetve az esetleges streames nézők is szavazhatnak.

A The Jackbox Party Pack 5 steames verziója kedvezményesen vásárolható meg október 24-ig, de megjelenik PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-en is.

Hivatalos Twin Peaks VR játék készül

A Collider Games projektje egy interaktív élmény lesz, mely a Vörös Szobában játszódik. A munkában részt vesz a tévésorozat harmadik, és valószínűleg utolsó szezonját leadó Showtime csatorna is. A játékban feltűnnek majd az 1990-ben elindult eredeti széria és a Twin Peaks: The Return ikonikus pillanatai.

Cuki, mégis baljóslatú a Willowbrooke Post

A játékban hazatérünk, hogy átvegyük szüleink postahivatalát egy évre, miután ők hirtelen elutaztak. Találkozunk a helyiekkel, megismerjük őket, és egy rakásnyi levelet fogunk lepecsételni.

A leírás szerint nem lesz minden habos-babos, hiszen lehetőségünk nyílik arra, hogy ellopjuk az emberek leveleit, bár ennek persze nem fognak örülni. A postahivatal-menedzsment mellett emlékezetes és változatos karakterek, valamint egy érdekes történet vár minket.

A Willowbrooke Post korai hozzáférése a tervek szerint jövő márciusban indul, a steames oldal már él.

Repülő malac köpköd teniszlabdákat a Pig Eat Ballban

Az egész teljesen őrültnek tűnik, ahogy a lebegő röfi labdákkal teríti be a tigris-molylepkét… A játék egy kőkemény arcade élmény, rengeteg pályával, folyamatosan felbukkanó, friss fejtörő-elemekkel. A szintek befejezéséhez fel kell falnunk az összes teniszlabdát, de arra is figyelnünk kell, hogy ha túl nagyra növünk, beszorulhatunk a kisebb átjárókba.

Mindig jön egy csavar: a labdákat nem érjük el közvetlenül, így trükkökhöz kell folyamodnunk, vagy szendvicset kell készítenünk egy hatalmas jetinek. A szabályok is gyakran változnak, szóval egészen biztosan nem fogunk unatkozni.

A Pig Eat Ball a Steamen, a Humble Store-ban, és az itch.io-n érhető el.

Elvesztek az ovisok!

A Knåddskogen című játékban egy óvónőt alakítunk, aki a csodaszép svéd erdőkbe viszi kirándulni a gyerekeket. A lurkók egyszer csak felszívódnak, elmennek fára mászni, aludni, bunkert építeni, vagy csak simán rosszalkodni, így sorban össze kell gyűjtenünk őket.

A kaland nagyon cuki, rövid, ráadásul ingyenes, és nagyon kellemes: a látványvilág aranyos, a színek vidámak, az ember lányának vigyorogni támad kedve. Letölthető az itch.io-ról.

Korai hozzáférésben a Maximum Action

George Mandell régimódi lövöldéje olyan, mintha a Half-Life és a Max Payne ötvözete lenne. A jelenleg elérhető verzió kissé szegényesnek nevezhető, csak kevés pályát tartalmaz, de jól bemutatja a harcot, mely tele van fizikai törvényekre alapozott csúszásokkal, rúgásokkal és egyebekkel.

A fejlesztő szerint akár két évre is nyúlhat az early access, hogy a lehető legtöbb visszajelzést gyűjthesse össze, miközben folyamatosan adagolja majd a friss szinteket, fegyvereket és ellenfeleket, valamint javítgatja a felmerülő hibákat.

A Maximum Actiont a Steamen keressétek.

Új sziget a Fallout 4-ben

A Fallout Shakalin mod a már említett földdarab mellett friss küldetéseket, frakciókat, és szörnyeket is tartalmaz.

A New Vegas DLC és a Stalker által inspirált mod a Fallout-univerzum alternatív jövőjében játszódik, ahol a kommunista Kína, a Szovjetunió, a birodalmi Japán és a náci Németország maradványai kutatnak kincsek után. A trailer alapján remek lesz a hangulat.

Valósághű felhők szállnak a Witcher 3-ban

Mint a legtöbb nyílt világú játék, a Wild Hunt is számos modkészítőt ihletett arra, hogy szebbé tegye benne az eget. Hyadum27 munkája viszont talán az eddigi legjobb: a New Heavy Clouds a mellékelt videó tanúsága szerint remekül sikerült.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap