indiePon - A mainstreamen túl 44. rész

A mai epizódban megcsodálhattok egy virtuális galériát, nyomozhattok az Obra Dinn rejtélyének ügyében, belenézhettek néhány készülő modba, de lesz még más is!

indiePon - A mainstreamen túl 44. rész

Elindult a Beautiful Desolation steames oldala

A Stasis fejlesztőinek posztapokaliptikus kalandjátékához tavaly februárban gyűjtöttek támogatásokat a Kickstarteren, ahogy arról mi is beszámoltunk. A kampány végül sikeres volt, azóta is nagyban folyik a munka, sőt, a játék saját oldalt kapott a Steamen.

A 2D-s, izometrikus nézetű kaland különlegessége, hogy fotogrammetria segítségével rögzítették a helyszínek alapjául szolgáló afrikai tájakat. A történet egy disztópikus jövőben játszódik, a főhős, Mark eltűnt testvérét, Dont szeretné megtalálni.

A Beautiful Desolation megjelenését 2019 utolsó negyedévére tervezik.

Új lehetőségek a Rebel Galaxy Outlawban

A Double Damage űrharc-szimulátora jövőre jelenik meg, és a fejlesztők igyekeznek meghallgatni mindenféle visszajelzést a játékkal kapcsolatban. Így került be két nagyon népszerű dolog is, a drifting és a sublight.

Egy videóban meg is mutatják, hogyan működnek. A sublight egy új gyorsutazási opció, mellyel bármikor elugorhatunk egy elénk kerülő küldetéshez, mert a játék világában maradunk, a driftinggel pedig körben keringhetünk a boosterek használatával, tehát a sebességtől függetlenül is manőverezhetünk.

A Rebel Galaxy Outlaw a tervek szerint jövőre jelenik meg.

Jön Swery új játéka

Hidetaka „Swery” Suhiro legfrissebb alkotása, a The Missing egy bizarr, rejtélyekkel és halálközeli élményekkel teli platformjáték.

A főhős, J.J. Macfield eltűnt barátját keresi, és közben folyton veszélybe kerül, csakhogy az Emlékek Szigetén nem lehet meghalni. Ez azt eredményezi, hogy még az áramütés, vagy a darabokra tépés sem végzetes kimenetelű, ami csak még szörnyűbbé teszi az egészet. Szerencsétlen lány a legváltozatosabb módokon kerül a halál közelébe, és emiatt egyre rosszabb bőrben van…

A The Missing október 11-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Bejelentették a Democracy 4-et

A Positech Games politikaszimulátor-sorozatának, a Democracy-nak legutolsó része 2013-ban jelent meg. Ahogy oldalukon fogalmaztak, azóta elég sok dolog történt a világban, és ezt szeretnék beépíteni a következő játékba.

A Democracy 4 vezető dizájnere és programozója a különálló Democracy 3: Africa dizájnere, Jeff Sheen lesz, míg a sorozat megalkotója, Cliff Harris a produceri pozíciót tölti be, de segít a dizájn és a tesztelés terén is.

Bekerülnek majd a Democracy 3: Africa egyes elemei, illetve az Extremism, Social Engineering, Clones & Drones és Electioneering kiegészítők is. Megjelennek majd napjaink problémái, a fake news, a közösségi média, és más jelenségek.

A Democracy 4 megjelenését a jövő évre tervezik, de valószínűleg lesz egy játszható alfaverzió még előtte. Mivel az új részről egyelőre nincs videó, nézzétek meg a Democracy 3 trailerét, valami hasonlóra számíthatunk most is.

Csúszik a Capcom játékcsomagjának PC-s változata

A hét verekedős játékot tartalmazó Beat ’Em Up Bundle szeptember 18-án jelent volna meg a Steamen is, csakúgy, mint PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-en. A konzolok maradtak, a PC-s változat viszont határozatlan ideig csúszik. Az új dátumot később közlik majd.

A csomag része a Final Fight, a Captain Commando, a Battle Circuit, a Knights of the Round, a Warriors of Fate, az Armored Warriors és a The King of Dragons. Lesz helyi és online multiplayer lehetőség, állítgathatjuk majd a nehézségi fokozatot, és kipróbálhatjuk a japán verziókat is.

Az eltűnt kereskedőhajó

1802-ben Londonból indult el az Obra Dinn nevű 200 tonnás „csónak”, tele áruval, a mesés Kelet felé tartva. Hat hónappal később nem jelent meg a Jóreménység fokánál a megbeszélt koordinátákon, ezért eltűntnek nyilvánították.

1807. október 14-én az Obra Dinn besodródott Falmouth kikötőjébe, megrongálódott vitorlákkal, legénység nélkül. A Kelet-indiai Társaság londoni irodájának biztosítási nyomozója rögtön elindult, hogy valahogy feljusson a hajóra, felmérje a károkat, és kiderítse, mi történt.

Ez a Return of the Obra Dinn, a Papers, Please alkotójának, Lucas Pope-nak belső nézetes, nyomozós kalandjátéka. Fontos szerepe lesz a felfedezésnek és a következtetéseknek, ahogy átkutatjuk a bárkát, miközben rövid visszatekintéseket is látunk a legénység sorsáról. A grafikai stílus nagyon érdekes, képregényes, minimalista.

A Return of the Obra Dinn ősszel jelenik meg, a steames oldal már él.

Ingyenes virtuális galéria a The Zium Garden

A múzeumban sétálgatós játék tele van képekkel és egyéb műtárgyakkal a világ minden tájáról. Persze nem hagyományos művészetről van itt szó, de tényleg valódi alkotók munkáit pakolták be a virtuális térbe, hogy kedvünk szerint megcsodálhassuk őket.

A több, mint 50 művész nevét fel is sorolják az itch.io-n, ahonnan díjtalanul letölthető a túra.

New Vegas karakterkészítés a Fallout 4-ben

A Fallout 4: New Vegas mod a New Vegast alkotja újra a Fallout 4 Creation Engine segítségével. A projekt saját szinkront is kap, miután a Fallout 4: Capital Wasteland modot törölték az alkotók és a Bethesda eltérő véleményei miatt a Fallout 3 hanganyagainak használatával kapcsolatban.

Egy friss videóban a játék elejét láthatjuk, végigkövethetjük karakterünk megalkotását, egyben jól bemutatja az új modelleket is.

A Fallout 4: New Vegas munkálatait a Facebookon követhetitek.

Superhottá válik a Borderlands 2

Két kiváló FPS-ről van szó (Superhot tesztünk itt), így egy mod, mely a kettőt kombinálja, csak jó lehet.

A Superhot alapmechanikája, vagyis, hogy az idő csak akkor múlik, ha mozgunk, a Borderlands 2-ben azt jelenti, hogy lassított mozdulatokkal képesek vagyunk átugrani a golyók felett, kikerülni a gépfegyverek lövéseit, vagy az ellenfelek háta mögé kerülni.

A mod alkotója, Blacktavius szerint néhány napon belül elérhetővé válhat a projekt, a pontos dátumért a Redditet érdemes figyelni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap