indiePon - A mainstreamen túl 41. rész

A mai részben többek között belenézhettek az új Leisure Suit Larry-játékba és a Rebel Galaxy Outlawba, énekelve menthetitek meg a világot, de nevelhettek földönkívüli növényeket is.

indiePon - A mainstreamen túl 41. rész

Ingyenes frissítést kapott a Prey Mooncrash DLC-je

A Rogue Moon címre hallgató update egyfajta főhajtás a fejlesztő Arkane Studios munkatársainak kedvenc indie roguelike/roguelite játékai előtt: új operátorskinek kerültek be a Darkest Dungeon, a Dead Cells, a Spelunky, a Don’t Starve, a Rogue Legacy és a Risk of Rain témáival.

Egy blogposztot is közzétettek, melyben a csapat tagjai beszélnek a játékokról, illetve arról, miért kedvelik őket, vagy milyen hatással voltak a Mooncrash-re.

Westernes témájú kiegészítő jön a The Surge-höz

A sci-fi harci játék felfrissítésére ezúttal a vadnyugati hangulatot választotta a fejlesztő Deck13 a The Good, the Bad, and the Augmented című DLC-vel.

A CREO megavállalat egyik laboratóriumán küzdjük majd át magunkat, hogy eljussunk az őrült tudós, Dr. Rischboter tesztkamráiba, melyek valamiért egy furcsa western TV-sorozatra emlékeztetnek… Alapvetően itt is hack-and-slash-ről van szó, de acélkupacok helyett szalonokba ugrunk be.

16 módosítóhoz férünk hozzá, egy időben négyet használhatunk. A pályák végén a Challengerek várnak ránk új fegyverekkel, páncélokkal és implantokkal, de ha legyőzzük őket, ezek hozzánk kerülhetnek.

A Deck13 jelenleg a The Surge 2-n dolgozik, a megjelenését jövőre tervezik.

4K és hivatalos modtámogatás a System Shock: Enhanced Editionben

A System Shock-remake csak 2020-ban érkezik, de a Nightdive stúdió azért készített nekünk valamit. A System Shock: Enhanced Editionbe ingyenes frissítésként került be néhány dolog (a teljes listát itt találjátok), köztük a finomabb kameramozgás, a hivatalos modtámogatás, illetve a 4K felbontás választásának lehetősége.

A System Shock: Enhanced Edition egyébként kevesebb, mint kettő euróért kapható a Humble Store-ban, egészen csütörtök este hét óráig.

Belenézhetünk a Rebel Galaxy Outlaw-ba

A Rebel Galaxy előzményéről nemrég írtam, most pedig új trailer érkezett hozzá, mellyel a gyakorlatban is láthatunk néhány részletet, sőt, kaptunk egy hatvan perces, fejlesztői kommentárral kísért felvételt is. 20:30-tól láthatjuk a „robotpilótát”, mikor csak a lövöldözésre kell figyelnünk, de kormányozni is tudunk, ha akarunk, 15:00 körül pedig minijátékot, egészen pontosan kockapókert játszik a videón szereplő Travis Baldree.

A Rebel Galaxy Outlaw cirka harminc euróba fog kerülni.

Mit szóltok egy Leisure Suit Larry-trailerhez?

A CrazyBunch és az Assemble Entertainment együttműködésében új Leisure Suit Larry-játék készül. A Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry című projekt az első rész közvetlen folytatása. Larry 1987-ből kerül át napjainkba, bár ez nem ad magyarázatot arra, hogy miért lett magasabb, vagy mi történt a hangjával…

A játékbeli Timber randiappban kell majd jónak lennünk ahhoz, hogy randikra járhassunk, egészen addig, míg el nem jutunk Larry álmainak asszonyáig, Faith-ig.

A Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry november 7-én jelenik meg, 15 százalékos kedvezménnyel előrendelhető a Steamen.

Énekelj, hogy megmentsd a világot!

A Wandersong főhőse egy bárd, mármint nem a konyhai eszköz, hanem egy vándordalnok, aki énekelve próbálja megmenteni a világot a pusztulástól.

A hangokat egy körről válogathatjuk össze, és minden dolog másként reagál a különböző típusokra. Véget vetünk majd egy kocsmai verekedésnek, átnavigálunk egy hajót a haragos tengeren, megküzdünk egy hatalmas hószörnnyel, elűzünk egy szellemet, mindezt pedig a helyes hangok megfelelő időben történő megszólaltatásával tesszük.

Az egész játék színes, vidám, végcélja pedig az, hogy összegyűjtsük a legendás Earthsong című dal darabkáit.

A Wandersong szeptember 27-én jelenik meg, a Steamen húsz euróba kerül majd, de Nintendo Switch-en is elérhető lesz.

Véres összeesküvéssel vár a Sol Hemochroma

A játék főszereplője négy tinédzser, akik egy kanadai acélvárosban élnek. Egyre több hulla tűnik fel, a srácok elindulnak, hogy felderítsenek egy elhagyott kastélyt, miután vezetőjük, Jason szinte megszállottan ki akarja deríteni, mi történt.

A cirka 45 perces kis történetben el kell döntenünk, kivel barátkozzunk, illetve hősökké váljunk-e, vagy sem. Rengeteg párbeszéd és elágazás van a sztoriban, tehát érdemes többször átfutni rajta.

A Sol Hemochroma az itch.io-ról tölthető le becsületkaszás alapon.

Nevelj földönkívüli növényeket!

A Mendel egy csendes, nyugodt, absztrakt sandbox játék, melyben egy idegen bolygón nevelünk különböző virágokat és növényeket. Kis szigeteket fedezhetünk fel, tele földönkívüli flórával, oltványokat vehetünk, hogy aztán új, érdekes, villámgyorsan növekvő hajtásokat hozzunk létre belőlük.

A játék mélyén kőkemény tudomány rejlik. Egy drónt irányítunk, mely kísérleteket végez az idegen szigetek növényeivel. Elnevezhetjük a különböző fajokat, a hibridjeinket értékeli a rendszer, végigkövethetjük a mutációkat.

A Mendelt a Steamen, vagy az itch.io-n keressétek.

Itt a Paratopic steames verziója

A belső nézetű, lo-fi horrorjátékban három karaktert (egy csempészt, egy orgyilkost és egy madarászt) alakítunk, és különös kalandokba keveredünk. Át kell csempésznünk egy videókazettát a határon, vezetünk az éjszakában, felfedezünk, és az egész élmény nagyon, nagyon furcsa.

A Paratopic a Steam mellett az itch.io-n is elérhető.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap