indiePon - A mainstreamen túl 34. rész

A mai részben tinderezhettek Westerosban, megafegyvert építhettek, a galaxis rosszfiúivá válhattok, vagy akár az istenek közé is felküzdhetitek magatokat.

indiePon - A mainstreamen túl 34. rész

Birodalmi Tinder a Hét Királyságban

A Reigns: Game of Thrones a Nerial stúdió, a Devolver Digital és az HBO együttműködésével készül. A Vastrónért Cersei, Tyrion Lannister, Jon Snow, Daenerys Targaryen, Sansa Stark és mások bőrébe bújva küzdhetünk. Mindegyik karakter a saját történetének megfelelő, egyedi kihívásokkal néz majd szembe, melyeket Melissandre látomásain át követhetünk figyelemmel.

A játékmenet nagyjából ugyanaz lesz, mint az eddigi Reigns-címek esetében: jobbra, vagy balra húzással válaszolunk meg kérdéseket, illetve oldunk meg problémákat. Minden döntés más irányba viszi a sztorit, hol negatív, hol pozitív következményekkel. Ha elég ideig életben maradunk, akkor mi vezethetjük át a birodalmat a tél veszedelmein, ha pedig elbukunk, akkor úgyis mindenki tudja, mi történik…

Felüdülésként különböző minijátékok várnak ránk, ha pedig valamelyik karakter különösen az agyunkra megy, eltéphetjük a kártyáját, de ennek ára lesz. A Reigns: Game of Thrones október 18-tól érhető el a Steamen, négy euróba fog kerülni.

Megjelent a F1 2018

Az új rész friss lehetőségeket hozott a karriermódba, például eldönthetjük, hogyan viselkedünk a tévés interjúk során. Visszatért a Francia Nagydíj, illetve javult a grafika és a vezetési élmény is.

A F1 2018 PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el.

Egy napig ingyenes lesz az A Hat in Time DLC-je

Ha olvastátok a játékról készült tesztünket, tudjátok, hogy egészen jól sikerült. A Seal the Deal című kiegészítőben folytatódik a történet, ezúttal egy tengerjáró hajó fedélzetén.

Italokat és ételeket szolgálunk fel az utasoknak, miközben cuki fókák felgyújtják a hajókonyhát, felfedezhetünk hat új időszakadást, és ha igazán próbára akarjuk tenni magunkat, ott lesz a Death Wish mód, kőkemény bossharcokkal és ellenfelekkel tömött pályákkal. Nem hiányoznak majd az új kozmetikai tárgyak és egyéb jutalmak sem.

A DLC szeptember 13-án jelenik meg, egy napig ingyenesen tölthetjük le, utána nagyjából öt euróba fog kerülni. Szintén nem kell fizetni a co-op módért, melynek segítségével osztott képernyőn kalandozhatunk egy barátunkkal.

Novemberben jön a BattleTech első kiegészítője

A Flashpoints címre hallgató DLC új történeteket, három friss mechet (Hatchetman, Crab, Cyclops), és egy trópusi helyszínt tartalmaz.

A sztorik procedurálisan generált küldetések, melyeket párbeszédekkel, speciális eseményekkel és döntési helyzetekkel gazdagítottak. Vannak köztük olyanok, ahol nem tudjuk majd megjavítani mechjeinket a harcok között.

A kiegészítővel érkezik egy új küldetéstípus, a Target Aquisition is. Itt akkor győzünk, ha három területet elfoglalunk a térképen, és ideális feladat könnyű, valamint közepes mechek számára.

Galaktikus rosszfiúkká válhatunk a Star Control: Originsben

A játékban az emberiség megmentése a feladatunk, bármibe kerül is. Mivel sokszor kerülünk majd kapcsolatba idegen lényekkel, hogy szövetségeket kössünk, elkerüljük a csatát, vagy épp mi nyissunk tüzet, ha szükséges, hatással leszünk rájuk, és a benyomásuk rólunk nem feltétlenül tartozik majd a pozitív érzések közé.

Ez persze nem biztos, hogy problémát okoz, hiszen nem kell makulátlan lovagnak lennünk ahhoz, hogy elvégezzük küldetésünket, a lényeg a végeredmény, bármibe kerüljön is, így rajtunk múlik, mit teszünk ennek érdekében. Kit érdekel, ha néhány naprendszerben ferde szemmel néznek majd ránk?

A Star Control: Origins szeptember 20-tól érhető el a Steamen és a GOG-on.

Jövőre száll fel az Ace Combat 7: Skies Unknown

A játék sztorimódjában egy pilótaként szolgáló elítéltet alakítunk, akinek egész egysége a tipikus ágyútöltelék-szerepet tölti be: régi, ócska repülőgépekkel küldik fel őket, hogy megvédjék az országot, vagy meghaljanak. Szerencsére nem szimulátorról van szó, így még ilyen körülmények között is jelentős arzenál áll majd rendelkezésünkre.

Az Ace Combat 7: Skies Unknown január 18-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, február 1-én pedig PC-re.

Itt a Hollow Knight utolsó ingyenes kiegészítője

A Godmaster DLC-ben hihetetlen csatát vívunk annak érdekében, hogy végre elfoglalhassuk helyünket az istenek között.

Az előző kiegészítőkhöz hasonlóan ezúttal is kaptunk néhány új NPC-t, küldetést, achievementet és bossokat, de ez utóbbiak most hullámokban érkeznek.

A Godmasterrel hivatalosan teljessé vált a játék, de a fejlesztő Team Cherry-nek további tervei vannak: egy esetleges fizetős DLC-ben akár a visszatérő riválist, Hornetet is irányíthatjuk.

A Hollow Knight a Steamen, a Humble Store-ban, és a GOG-on vásárolható meg, de Nintendo Switch-re is megjelent.

Elindult az ingyenes Spacelords

A korábban Raiders of the Broken Planet címen futó játék újjászületett verziója nem kevésbé akciódús, megmaradtak a sztoriküldetések is, de friss kampányt, illetve átdolgozott fejlődési rendszert és matchmakinget kapott. A változások részleteit a patch notes tartalmazza.

A Spacelords a Steamen érhető el.

Megjelent a 7 Billion Humans

A World of Goo alkotóinak új játékában emberek csoportjainak irányításával oldunk meg programozási rejtvényeket, és minden munkás egy időben hajtja végre a parancsokat. Több, mint hatvan pályán kell átjutnunk, de szerencsére nem kell ismernünk a programozási nyelveket ahhoz, hogy sikeresek legyünk.

Ha augusztus 26-ig megvesszük a játékot a Steamen, a GOG-on, vagy a Humble Store-ban, megkapjuk hozzá előzményét, a Human Resource Machine-t is.

Lövésre kész a Hypergun

A villámgyors roguelite FPS-ben Dewey Owens, a DevTech Labs gyakornoka válik kulcsfontosságúvá az idegen invázió elleni szuperfegyver kifejlesztésében, mert hétvégén betört az irodába, és a tesztszimulátorban kötött ki…

A Hypergun nevű masina több, mint 150 modullal módosítható, melyek izgalmas, és néha erősen kérdéses módon változtatják meg működését, így mindig más élmények várnak ránk. A pályák véletlenszerűek, tele vannak szimulált idegenekkel, és nagy bossokkal, miközben szemünket neonszínek, fülünket pedig elektronikus ritmusok kényeztetik.

A Hypergunt a Steamen és a GOG-on keressétek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward