Így néz ki a 3DMark ray-tracing tesztje

A friss tesztmodul érkezéséről korábban már beszéltek a fejlesztők, most azonban képkockák is érkeztek belőle, valamint a nevét is elárulták.

Így néz ki a 3DMark ray-tracing tesztje

A 3DMark folyamatosan új tesztekkel bővül: ahogy a friss technológiák felbukkannak, a fejlesztők igyekeznek azokat beemelni az aktuális tesztprogramba, hogy hatékonyan le lehessen mérni, hogyan teljesítenek az egyes videokártyák és processzorok a különféle terhelésformák alatt. Az UL Benchmarks égisze alatt fejlődő 3DMark rövidesen a DirectX Raytracing (DXR) API támogatását is megkapja, hála a gőzerővel dolgozó fejlesztőknek, ez a támogatás pedig elsőként egy speciális tesztben kaphat szerepet, amelyről hetek óta beszélnek. Eddig nem lehetett tudni, hogy a DXR támogatás milyen formában integrálódik a meglévő tesztcsokorba, hiszen első körben csak egy technológiai demót készítettek a fejlesztők. Nos, mint kiderült a DXR API egy külön tesztmodul formájában kerül be a kínálatba, amely a Port Royal nevet viseli. Az új teszt néhány képkockáját az alábbiakban lehet megcsodálni.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A Port Royal tesztmodul az aktuális információk alapján 2018. december 8-án, a Galax GOC Grand Final alkalmával mutatkozik be, ahol először lehet majd működés közben is megcsodálni. A rendezvény alkalmával az új tesztet stílusosan egy igazi csúcskártyán, a GALAX GeForce RTX 2080 Ti HOF névre keresztelt modellen mutatják be. Az új 3DMark modul várhatóan 2019 januárjában válik elérhetővé az átlagfelhasználók számára, így a vele kapcsolatos tovább részletekre is csak hetek múlva derül fény.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap