Így építsd meg űrhajódat!

Gyakorlati leckék a Dual Universe-hez.

Így építsd meg űrhajódat!

Ahogy mi is írtunk róla, az idei E3 PC Gaming Show-ján bemutatkozó, a francia Novaquark által fejlesztett Dual Universe sandbox sci-fi MMO lesz, melynek perzisztens, egyetlen szerverre (shardra) helyezett világában kicsit az EVE-hez hasonlóan mi alakítunk majd nagyjából mindent, miközben a házaktól az űrállomásokon keresztül az űrhajókig mindenfélét építhetünk.

Ez utóbbi jelenik meg a játék új trailerében. Az egész messze van attól ebben a szakaszban, hogy működőképes MMO-nak tekinthessük, de remekül bemutatja, milyen kifinomult rendszert kreáltak az építéshez.

Egy központi egységgel kezdünk, ami gyakorlatilag egy helyi mátrix, hozzáférést nyújtva az eltérő méretű építési területekhez. A videó végigvezet minket az egész folyamaton, láthatjuk például, hogy az irányítóegységek, mint mondjuk a pilótafülke, LUA segítségével tovább módosíthatóak, méghozzá bármiféle szaktudás meglétének szükségessége nélkül.

A játék pre-alfa állapotban van, nehéz megmondani, képes lesz-e megfelelni mindannak, amit eddig ígértek, de az űrhajók építése - egyelőre – olyan részlet, mely meggyőzőnek tűnik.

A Dual Universe a tervek szerint valamikor jövőre jelenik meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward