Shop menü

HIVATALOS: GEFORCE BEYOND ELŐADÁST TART AZ NVIDIA 2023. JANUÁR 3-ÁN, SOK ÚJ TERMÉK ÉRKEZHET

A show alkalmával legalább egy új asztali-, és több új mobil videokártya mutatkozhat be.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Hivatalos: GeForce Beyond előadást tart az Nvidia 2023. január 3-án, sok új termék érkezhet

Az Nvidia hivatalosan is bejelentette, 2023. január 3-án GeForce Beyond rendezvényt tartanak, amelynek keretén belül sok-sok újdonságról ránthatják le a leplet. A CES 2023-hoz kapcsolódó előadást pacifikus időzóna szerint 2023. január 3-án reggel 8 órakor tartják, ami azt jelenti, hogy közép-európai idő szerint délután 17.00-kor veszi kezdetét. Ez persze nem egy nagy meglepetés, korábban már írtunk róla, mire számíthatunk az AMD, az Nvidia és az Intel háza táján, már ami a CES 2023-hoz kapcsolódó előadásokat illeti, most azonban hivatalos bejelentésére is sor került.

A show alkalmával egyebek mellett lehullhat a lepel a GeForce RTX 40 Laptop GPU sorozat tagjairól, vagyis bemutatkozhat a GeForce RTX 4090 Laptop GPU, a GeForce RTX 4080 Laptop GPU, illetve a GeForce RTX 4070 Laptop GPU is, valamint némi esély van rá, hogy középkategóriás modellek is felbukkannak majd.

A másik fénypont az átnevezett 12 GB-os GeFore RTX 4080 lesz, ami GeForce RTX 4070 Ti néven kerülhet forgalomba. Ez a videokártya várhatóan csak nevében lesz új, minden egyéb tekintetben a korábbi modellhez igazodik, a jelek szerint még árazás terén is. A GeForce RTX 4070 Ti várhatóan még 2023. január 5-én elérhetővé válhat az üzletek polcain, azaz már nem kell sokáig várni az érkezésére. Korábban arról is pletykáltak, hogy a GeForce RTX 4070 Ti mellett a GeForce RTX 4070 is elrajtolhat, ám ezzel a  modellel kapcsolatban azóta nem érkezett frissebb információ.

Az Nvidia előadását a vállalat hivatalos Twitch és YouTube csatornáján keresztül lehet követni.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére