Shop menü

MEGVANNAK AZ INTEL, AZ NVIDIA ÉS AZ AMD CES 2023-AS ELŐADÁSAINAK IDŐPONTJAI

A CES 2023 rengeteg újdonságot tartogat, érdemes lesz figyelemmel kísérni.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Megvannak az Intel, az Nvidia és az AMD CES 2023-as előadásainak időpontjai

Az év eleje rendszerint elég mozgalmasnak ígérkezik a hardverpiacon, ugyanis a Consumer Electronics Show alkalmával rengeteg gyártó rukkol elő saját újdonságaival. A sorból természetesen az Intel, az AMD és az Nvidia sem maradhat ki: e vállalatok az év elején mutatják be legújabb PC piaci termékeiket, és a friss információk alapján már az is tudható, mikor rendezik meg az egyes előadásokat.

Galéria megnyitása

Kezdjük a sort az Nvidiával. A vállalata tervek szerint nem egy személyes találkozásokon alapuló rendezvénnyel készül a showra, hanem egy virtuális előadással, amit később felvételről sugároznak majd. Az egyelőre nem derült ki, hogy a vállalat mely illetékese lesz a házigazda, ám az egyre biztosabbnak tűnik, nem Jen-Hsun Huang lesz az, ahogy a tavalyi CES alkalmával sem ő rántotta le a leplet a vállalat újdonságairól. A speciális virtuális előadásra 2023. január 3-án, PT időzóna szerint reggel 8 órakor kerül sor.

Hogy mi mindent jelenthetnek be? Egyrészt érkezhetnek a GeForce RTX 40-es sorozatú mobil videokártyák, valamint az asztali piacra szánt GeForce RTX 4070 Ti is, ami gyakorlatilag a 12 GB-os GeForce RTX 4080 átnevezett kiadása lesz. Ez a videokártya várhatóan 2023. január 5-én válhat elérhetővé kereskedelmi forgalomban.

Galéria megnyitása

Az AMD térfelén is számíthatunk újdonságokra, méghozzá a RYZEN 7000-es sorozatú processzorok „X” jelölés nélküli verzióira, illetve a mobil RYZEN 7000-es központi egységek is bemutatkozhatnak a show alkalmával, jó eséllyel az RDNA 3 alapú mobil videokártyákkal karöltve. Ez a rendezvény személyes találkozásokon alapul, azaz közönség is lesz, illetve élőben streamelik. A show 2023. január 4-én kerül megrendezésre, méghozzá este 18:30-kor, ugyancsak PT időzóna szerint.

Galéria megnyitása

Az Intel háza táján szintén sok-sok újdonságra számíthatunk január elején, ugyanis megjelenhetnek a szorzózáras Raptor Lake-S asztali processzorok, valamint a Raptor Lake-H, Raptor Lake-HX és Raptor Lake-HK sorozatú mobil processzorok felbukkanására is számíthatunk. Ezzel együtt jó eséllyel az új asztali zászlóshajóról, a Core i9-13900KS-ről is leránthatják a leplet, amely 6 GHz-es maximális boost órajelével világelsőnek minősül. A vállalat furcsa módon semmilyen információt nem osztott meg azzal kapcsolatban, rendeznek-e újságíróknak szóló előadást, amit élőben is lehet követni, vagy sem; egyelőre annyi biztos, hogy csak a média meghívott képviselőinek tartanak privát bemutatót a CES 2023 alkalmával.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére