Hat új EA-játék az E3-on, folytatódik a Titanfall

A Star Wars: Battlefront biztosan ott lesz az E3-on, de ezen kívül számos nagy durranással készül a kiadó. Folytatódik a Titanfall is.

Hat új EA-játék az E3-on, folytatódik a Titanfall

Egyórás sajtókonferenciát tart idén az Electronic Arts az E3-on, melyben hat új játékot lepleznek majd le - árulta el Geoff Keighley a SpikeTV-től. A konferenciát június 9-én rendezi meg a vállalat.

Hogy mik lehetnek ezek az új címek? Nos, egyelőre csak vad pletykák keringenek az interneten, de az biztos (bár nem teljesen új), hogy a Star Wars: Battlefront egy hosszabb bemutatkozást tesz majd - ezt Andrew Wilson, az EA vezérigazgatója is megerősítette a befektetőknek tartott konferenciahíváson, majd hozzátette, a "fejlesztés nagyon jól halad".

Az biztos, hogy valami naggyal készül a kiadó, ugyanis idén nem lesz Battlefield, ezt a lyukat pedig Wilson egyértelműen be szeretné tömni. "Úgy gondolom, hogy a FIFA: World Cup, az EA Sports UFC, egy golfos játék, a The Sims és a Dragon Age úgy a lyuk kétharmadát tüntetik el. A maradék egyharmadot pedig erre a teljesen új játékra bízzuk".

Wilson tisztában van vele, hogy az év második fele rendkívül sűrű lesz, így ezt a bizonyos új játékot ennek megfelelően tervezték meg. Ígérete szerint ki fog tűnni a tömegből, és nagyon jól fog teljesíteni az újgenerációs konzolokon. Elképzelhető, hogy a Visceral által készített Star Wars-játékról lehet szó? Vagy az még túl korai lenne?

Habár az E3-on biztos nem lesz ott a következő Titanfall, de Wilson megerősítette, hogy folytatjákaz együttműködést Vince Zampellával és a Respawn csapatával további Titanfall-játékok elkészítésére.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward