Hamarosan érkezhetnek az ASUS kompakt folyadékhűtő szettjei

Az ASUS OLED panellel szerelt újdonságai üde színfoltok lesznek a kompakt folyadékhűtő szettek piacán, a különlegességnek azonban lesz némi felára is – ahogy az várható volt.

Hamarosan érkezhetnek az ASUS kompakt folyadékhűtő szettjei

Az ASUS komoly meglepetést okozott a Computex 2018 alkalmával azzal, hogy bejelentette: belép a kompakt, hűtőközeggel előre feltöltött folyadékhűtő szettek piacára. A tervek szerint kétféle termékcsalád érkezhet: a Ryuo a költséghatékonyabb szettek szegmensét fedheti le, míg a Ryujin már a felsőbb kategóriát veszi célba.

A bejelentés alkalmával nem derült ki, hogy pontosan mikor jelennek meg az új folyadékhűtő szettek, viszont azóta történt egy s más. Az Egyesült Királyságban előrendelhetővé vált a Ryuo sorozat két tagja, a Ryuo 120-as és a Ryuo 240-es modell, amelyek nem az ASUS műhelyében készültek, hanem egy nagy és neves OEM partnernél, aki nem más, mint az Asetek. A vállalat partnerei közé tartozik egyebek mellett a Corsair és az EVGA is.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Hogy mégis mivel emelkedhet ki az ASUS termékpalettája a kompakt folyadékhűtők szürke kínálatából? Egyebek mellett azzal, hogy a folyadékhűtő blokk felett található szivattyú házára egy 1,77 hüvelykes képátlójú OLED kijelzőt szerelnek, ami a LiveDash nevet viseli és nem monokróm, hanem színes kivitelben érkezik. Ezen a kijelzőn a rendszer pillanatnyi üzemi paraméterei mellett egyéb dolgok is megjelenhetnek, mind például egy statikus kép, vagy éppen egy animált GIF.

Az új folyadékhűtő blokkok ezzel együtt RoG dizájnnal rendelkező ventilátorokkal is rendelkeznek – a 120 milliméteres hőleadóra egy, a 240 milliméteresre pedig két ilyen légkeverő kerül. Az előrendelési adatok alapján a Ryou 120 ára 129,95 angol font, míg a Ryuo 240-es 149,95 angol fontos áron lesz elérhető. Ugyanabban a webáruházban, ahol az említett szettek elérhetővé váltak, a Corsair H110i Pro és az NZXT Kraken X52, amelyek mindketten 240 milliméteres hőleadó radiátorral rendelkeznek, sorrendben 114,95 és 124,99 angol fontba kerülnek, vagyis az ASUS szettje drágább lesz – főként az OLED panel miatt. Arról még nincs hír, hogy az új szettek mikor válnak elérhetővé, de mivel előrendelésben már jelen vannak, így túl sokat biztosan nem kell rájuk várni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap