Ghostbusters: Nem futotta PC-s multira

A Ghostbusters fejlesztői megmagyarázták, hogy miért nem került az Amerikában most megjelent PC verzióba multiplayer tartalom. "A PC-s multi azok közé a dolgok közé tartozott, amit a Terminal Reality és a Threewave mindig is meg akart csinálni." - nyilatkozta Dan Irish, a Threewave vezérigazgatója a Big Downloads-nak. "Viszont a fókusz azon volt, hogy a konzol verziót olyan jól megcsináljuk, amennyire csak lehetséges."

Ghostbusters: Nem futotta PC-s multira

A Ghostbusters fejlesztői megmagyarázták, hogy miért nem került az Amerikában most megjelent PC verzióba multiplayer tartalom. "A PC-s multi azok közé a dolgok közé tartozott, amit a Terminal Reality és a Threewave mindig is meg akart csinálni." - nyilatkozta Dan Irish, a Threewave vezérigazgatója a Big Download-nak. "Viszont a fókusz azon volt, hogy a konzol verziót olyan jól megcsináljuk, amennyire csak lehetséges."

Ennek következtében, - Irish elmondása szerint - máshol kellett kompromisszumokat kötniük. "Egyszerűen nem tudtunk minden verziót egy időben multival együtt kiadni, nem volt annyi forrásunk, ami ezt lehetővé tette volna. Túl sok volt a munka" - magyarázta. "Valaminek sajnos el kellett vinni a balhét."

Az új Szellemirtók játék holnap jelenik meg nálunk is PS3-ra, PS2-re és PSP-re, melyet majd csak ősszel követ az Xbox 360, a PC, a Wii és a DS verzió. A "rövidke" Sony konzol exkluzivitás Európában annak köszönhető, hogy a Japán óriáscég "besegített" a terjesztésben az Atarinak.

Hamarosan itt az iPonon is nagyító alá vesszük a játékot, addig is álljon itt egy Xbox 360/PS3 összehasonlító gameplay videó:

                         

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward