Frissítések várhatók az Ancestors Legacy-hoz

Fejlesztői napló, ingyenes demó, bajnokság, és a zene.

Frissítések várhatók az Ancestors Legacy-hoz

Az Ancestors Legacy-ról készült tesztünket nemrég olvashattátok, és bizony bőven találtunk benne olyan pontokat, amikre ráfér a plusz munka. Talán tudja ezt a játékot készítő Destructive Creations is, hiszen fejlesztői naplójukban a közelgő frissítésekre, tartalmakra, kiegészítésekre vonatkozó terveiket mutatják be.

Friss trailer is érkezett mellé, melyben a jelenlegi lehetőségeket illusztrálják: négy játszható nemzet, egyedi egységek, kőkemény csaták, no meg a hangulat.

A megjelenés előtt elég sokáig tesztelhettük a multiplayer bétát, de a kampányba nem kaptunk betekintést. A játék steames oldaláról most elérhető egy demó; a szláv sztoriszál első küldetését nézhetjük meg, melyben Mieszko herceg vezetésével, és a szláv törzsek egyesítésével kell egy erős nemzetet felépítenünk. A demó elég jó képet ad arról, mire számíthatunk a teljes verzió során.

Említettük már a hangulatot - ennek fontos része a zene is. Az Ancestors Legacy-ban 35 szám hallható Adam Skorupa és Krzysztof Wierzynkiewicz „tollából”, ezek közül kilencet tettek közzé.

Július végén érkeznek a sokak által kért dedikált szerverek. A multiplayer opció később tovább bővül, opcionálisak lesznek a Hero egységek, jönnek a rangok és az eredménytáblák, Élő-féle besorolási rendszerrel. A bajnokságokra készülve érkezik a Spectator mód, a Party móddal pedig privát meccseket vívhatunk majd. Az első bajnokságot július 21. és 22. között rendezik, értékes díjakkal. A jelentkezés június 27-től lesz elérhető.

Természetesen mindezzel nem lesz vége a fejlesztésnek, további újdonságok várhatóak, melyekről később számol be a stúdió.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap