Friss képeken és videón a OnePlus 7

Friss képeken és videón a OnePlus 7

Az OnLeaks általában megbízható forrásnak szokott bizonyulni a megjelenés előtt álló okostelefonok leleplezésében, és ezúttal a OnePlus 7 előzetes renderelt képei kerültek ki innen (és egy videón is visszaköszön a szerkezet). De érdekesség, hogy már korábban is megszellőztetett az OnLeaks egy adag képet és videót a OnePlus 7-ről, ám azokon nem úgy nézett ki az eszköz, mint a mostani rendereken. A magyarázat az, hogy állítólag kettő különálló modell jöhet.

Galéria megnyitása

Az a hír járja most, hogy az idei évben először kettő különböző okostelefont fog bejelenteni a OnePlus, és közvetve a riválisai példáját, lesz egy kisebb és egy nagyobb készülék. A márciusban felbukkant képeken a friss információk szerint a OnePlus 7 „Pro” variánsa volt látható. Az a szerkezet egy motorikusan mozgatott kamerát vonultathat fel 6,64 colos átlóval rendelkező kijelző mellett. A mostani képeken pedig már a sima OnePlus 7 szerepel, és ez úgy tűnik, hogy csak apróbb módosításokon fog átesni a külső tekintetében a OnePlus 6T-hez képest. Itt egy 6,4 hüvelykes megjelenítő terül majd el az okostelefon előlapján, és lesz egy apró bemetszés a káva felső részén, amibe magában a kamera lesz bebújtatva.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A OnePlus 7 képein a hátsó kameramodul esetében is eltérést lehet felfedezni a korábbi renderekhez képest. Az állítólagos OnePlus 7 „Pro” egy triplakamerát tartogat a tervek alapján, míg a most napvilágot látott képeken szereplő eszköznél csak egy duálkamera van a hátlap közepére rendezve. Az eszközök keretén a megszokott hardveres kezelőszerveket lehet látni, és egy C-típusú USB csatlakozó található az alján, a 3,5 milliméteres aljzatnak pedig a híján van. Ujjlenyomat-olvasó nem töri meg a külső kialakítását, de egészen biztos, hogy lesz ez a biometrikus komponens is a termékben, csak a megjelenítője mögé rejthették a tervezők. Más forrásból olyan kiszivárgott információkat lehet hallani, hogy a OnePlus 48 megapixeles kamerát tervez bevetésre küldeni, és érkezhet 10 GB-os rendszermemóriával szerelt készülék is. Az pedig szinte biztosra vehető, hogy az alapot a Qualcomm fogja szolgáltatni a Snapdragon 855 mobilplatformmal.

A OnePlus előre láthatólag május 14-én jelentheti majd be az új mobilgenerációját, de egyelőre ez az időpont még nem nyert hivatalos megerősítést. Olyan pletykákat is lehet hallani, hogy a OnePlus 7 „Pro” még egy 5G-s hálózati modemmel szerelt változatban is piacra fog kerülni idővel, de erről egyelőre semmi konkrétabbat nem tudunk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap