Motorikus kamerát kaphat a OnePlus 7

Körvonalazódik, hogy milyen lesz a OnePlus soron következő zászlóshajója, és talán néhány csalódni fognak.

Motorikus kamerát kaphat a OnePlus 7

A OnePlus nem mutatott be kész okostelefont a Mobil Világkongresszuson, de ez nem jelenti azt, hogy a vállalat nem dolgozik új modell bemutatásán. Állítólag hamarosan jöhet a OnePlus 6T utódja, és most már render képeket, videót valamint fotót is láthatunk arról, hogyan nézhet majd ki a szerkezet.

A OnePlus „Flagship Killer”készülékeit mindig nagy várakozás előzi meg, és mindenkit érdekel, hogy milyen újításokra kell számítani. Nos, a felbukkant képek alapján a OnePlus 7 megy tovább azokkal a trendekkel, hogy minél nagyobb legyen az előlapon a hasznos felület aránya, és ennek jegyében leradírozza az előlapon található kamerát. Ha valósnak bizonyulnak a megjelent felvételek, akkor megosztó dizájnt alkalmazhat a OnePlus. A vállalat új csúcsmodellje egy olyan előlapi kamerát kaphat, ami motorikusan kúszik elő az okostelefon házából. Sokféle megoldást láttunk a frontkamera elhelyezésére az elmúlt hónapokban, években, és az eddigi vélemények alapján az volt az egyik legrosszabb recept, melyet a OnePlus választott. (Egyesek szerint ez dupla csapást jelenthet majd azok számára, akik kedvelik a gyors és kényelmes biometrikus azonosítási lehetőségeket, mert a OnePlus 6T esetében a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó nem tudott olyan élményt nyújtani, mint a korábbi szenzorok, itt viszont már az arcfelismerés is egy kicsivel lassabbnak bizonyulhat majd.)

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A termék az eddig látottak alapján egy triplakamerát vonultat majd fel a hátoldalán, aminek mindegyik tagja eltérő optikával lesz szerelve. Azt viszont még nem lehet tudni, hogy pontosan milyen képességű képalkotókról lesz szó. A kereten a hangszórórács mellett csak egy C-típusú USB csatlakozó látható, 3,5 milliméteres Jack aljzatnak nincs nyoma. Ami pedig a gombokat illeti, csak a megszokott kezelőszervekkel lehet számolni, ezen a téren nem látható semmilyen változás a felmenőkhöz képest. A kijelző valószínűleg 6,5 hüvelykes lesz, de ez a része a pletykáknak még bizonytalan lábakon áll. A kiszivárgott információk szerint a gépezet 162,6 x 76 x 8,8 milliméteres térfogatú lesz, a kidomborodó főkameráknál pedig 9,7 milliméter lehet a OnePlus 7 vastagsága.

Galéria megnyitása

Érdekes adalék még a képek mellé, hogy Pete Lau, a vállalat első embere azt nyilatkozta a napokban, hogy bár sokan számítanak rá, de a OnePlus következő masinája sem fogja még támogatni a vezeték nélküli töltést. A legtöbb csúcsmodell napjainkban már táplálható vezeték nélküli töltővel, és ezek az eljárások nagyon gyors tempóban fejlődnek, a Xiaomi Mi 9 már 20 wattos vezeték nélküli gyorstöltést támogat. Szóval már azt sem lehet mondani, hogy ez egy olyan extra lenne, amit úgysem szívesen használnak az emberek a lassú tempó miatt.

Arról egyelőre nem sokat lehet hallani, hogy milyen hardver kerülhet az okostelefonba, de az például jóformán borítékolható, hogy a Qualcomm Snapdragon 855 mobilplatform lesz itt bevetve, ami gondoskodni fog a csúcsra járatott teljesítményről. A RAM kapacitása 6 és 12 GB között alakulat majd, valószínűleg több kivitel fog születni, és ugyanez igaz a tárkapacitásra is, ami vélhetően legalább 128 GB-tól indulhat. Az eszköz megjelenítője 1080p-s felbontású lehet AMOLED technológiás alapot használhat. Az akkumulátor pedig állítólag 4150 milliamperes méretet ölthet, ami megfelelőnek bizonyulhat az átlagos üzemidő eléréséhez a friss környezetben.

A OnePlus készül 5G-s mobil leleplezésére, azonban ez elképzelhető, hogy csak jóval a OnePlus 7 után lesz aktuális. De egyelőre azt sem lehet tudni pontosan, hogy a szóban forgó masina mikor fog a kamerák kereszttüzébe kerülni, remélhetőleg tavasszal bevetésre indul.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap