Forza Motorsport 5 - 1080p-ben és 60fps-sel

Az Xbox One-ról a bemutatása óta szinte csak negatív dolgokat hallunk, ideje hát, hogy örüljünk is valaminek: az új Forza bizony teljesíti az elvárásokat...

Forza Motorsport 5 - 1080p-ben és 60fps-sel

John Wendel árulta el a GameSpotnak, hogy a Forza Motorsport 5 1080p-s felbontásban és 60fps-sel fut majd. A 60fps talán nem akkora meglepetés, elvégre egy kiemelkedő autós játéktól ez minimum elvárható, valamint az elődök is teljesítették ezt. A FullHD felbontás a megnövekedett részletességgel párhuzamosan az Xbox One erejének köszönhető, mondta Wendel.

Egyébként ahogy azt John Carmack megjósolta, sem az 1080p, sem pedig a 60fps nem lesz feltétlenül kötelező elem a next-gen játékoknál. Ezt Phil Spencer erősítette meg a Microsoft részéről, aki az Edge-nek elmondta, nem a platformgazda feladata, hogy meghatározza, milyen belső framebufferrel dolgoznak a stúdiók. A Turn10 úgy döntött, hogy kell neki a 60fps ilyen felbontás mellett, de más csapatok dolgozhatnak más elképzelésekkel, dönthetnek más kompromisszumok mellett.

A játékon és a technológián jó sokat dolgoztak egyébként, és külön kihívással jár, hogy az Xbox One indulására mindenképp el kell készülniük, legalábbis ez derül ki a GameSpot interjújából.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward