Folytatódik a Ghost Recon-sorozat

A Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint októberben érkezik.

Folytatódik a Ghost Recon-sorozat

A Ubisoft bejelentette a Ghost Recon-sorozat következő részét, mely a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint címen fut majd.

Miután a Ghost Recon Wildlands 2017 márciusában sikeresen felélesztette a szériát, új kalandot kínálnak nekünk az elit amerikai különleges egység, a Ghosts tagjaként az ellenséges vonalak mögött.

A katonai TPS-t egyedül, vagy co-opban akár négyen is játszhatjuk. A helyszín az Aurora-szigetcsoport, mely otthont ad a Skell Technology nevű dróngyártó óriáscégnek, és tele van ultramodern építészeti remekművekkel, de megjelenik a természet vad, zabolázatlan oldala is. Az Aurorán most gond van, rossz kezekbe került, és megszakadt vele minden kapcsolat.

Mint kiderül, az egykori Ghostokból álló, renegát Wolves-csoport vette át a hatalmat. Vezetőjük Nomad korábbi bajtársa, Cole D. Walker alezredes, aki készen áll arra, hogy bevesse a gyilkológépekké átalakított Skell-drónokat. Nomad és csapata mentőakcióra indul, de helikopterüket lelövik, így sérülten, az ellenféllel a nyomukban kell küzdeniük a túlélésért és az Aurora feletti irányítás visszaszerzéséért.

A kihívások között ott vannak a változatos terepviszonyok, a meredek lejtők, a fáradtság és a sebek is. Célunk eléréséhez teljes szabadságot, rengeteg taktikai lehetőséget és eszközt kapunk, például beleolvadhatunk a környezetbe, vagy tábort állíthatunk, ahol módosíthatjuk felszerelésünket és kidolgozhatjuk stratégiánkat. Karakterünket több ezer testreszabhatósági lehetőség közül válogatva hozhatjuk létre.

A Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint 2019. október 4-én jelenik meg PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, ez utóbbi kizárólag a Uplayen és az Epic Store-ban, a Steamen nem. Az alapkiadás mellett választhatjuk az Ultimate Editiont is, mely a digitális extrák társaságában a korai hozzáférést biztosító Year 1 Passt és az Ultimate Packet is tartalmazza.

A Ubisoft a megjelenés után rendszeres frissítésekkel, sztorifejezetekkel, kasztokkal, funkciókkal és raidekkel bővíti majd a játékot.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap