FarCry 3: Blood Dragon – VHS nosztalgia felsőfokon

A Vérsárkány bosszújának haragja visszatér! Ja, hogy el sem ment? Mi ez a 80-as évek VHS videóit idéző őrület?

FarCry 3: Blood Dragon – VHS nosztalgia felsőfokon

A Ubisoft még nem jelentette be ugyan a FarCry 3 Blood Dragont, de pár dolgot már azért lehet tudni: egy teljesen laza és őrült játékról van szó, amely nem áprilisi tréfa, ahogy azt sokan hitték, amikor az első kép megjelent róla. Hát igen, 80-as évek VHS akciófilm gyöngyszemeit idéző felirat megtekintése már magában is egy élmény.

A FarCry 3 spinoff letölthető formában lesz kapható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra május 1-től. A főhős Sargent Rex Colt hangja stílusosan Michael Biehn lesz (emlékeztek, ő volt Hicks az Aliensben és Kyle Reese a Terminátorban). A sztori egy disztópikus 2007-ben játszódik, amely kissé különbözik attól, amit mi ismerünk. A Földön nukleáris háború söpört végig, az USA kiborghadserege pedig a béke útját keresi. A megoldást egy távoli szigeten található biofegyver jelenti. Főhősünket Rex Colt Mark IV kiberkommandóst erre a szigetre küldik, hogy kiderítse, mi is történik.

Ha a fentieknek nincs is sok értelme, nem kell aggódnunk, a lényeg ugyanaz lesz, mint mindig: meg kell szerezzük a nőt, seggbe kell rúgjuk a rosszfiúkat és meg kell mentsük a világot. Azt még senki sem tudja, hogy jön ez az egész a FarCry 3-hoz, és ebben a rendkívül sokatmondó előzetes és a nagyon színes honlap (melyet a számláló szerint eddig többen láttak, mint a Föld teljes lakossága) sem siet egyelőre a segítségünkre. A színes, szagos honlapon a "filmet" rendezője, Alexis Graveyard így jellemezte: "Olyan, mint egy görög eposz, amely a jövőben játszódik, csak éppen angolul."

Érdemes a shopban kapható cuccokat is megtekinteni, a magnószalagok és a floppy se rosszak, de a banánhordtáska és a hivatalos Blood Dragon mosógép mindent üt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward