Fanatikus alkotás: GeForce GTX 690 11396 darab legóból

A különleges videokártyát egy pekingi rajongó, Xiaosheng Li készítette.

Fanatikus alkotás: GeForce GTX 690 11396 darab legóból

A fotókon látható mű meglehetősen valósághűre sikeredett, igaz, méret tekintetében jóval felülmúlja az eredeti GeForce GTX 690-et, de ez aligha lehet probléma. A szóban forgó GeForce GTX 690-es videokártya "replika" összesen 11396 darab LEGO építőkockából áll, és viszonylag részletesre sikeredett, ugyanis minden főbb komponens megtalálható rajta.

Extra tulajdonság, hogy az alkotás ventilátora forogni is tud. A legóból készített GeForce GTX 690-es videokártya hossza nagyjából 180 centiméter, magassága pedig több, mint 60 centiméter. Arról nem érkezett információ, hogy a mű elkészítése pontosan mennyi időbe telt, de az biztos, hogy nem pár órás munkáról van szó.

A legóból összerakott GeForce GTX 690-es videokártya egy fanatikus Nvidia rajongó, Xiaosheng Li műve. A 23 éves kínai srác Pekingben él és szabadúszó íróként tevékenykedik – leginkább DIY PC projektekről készít publikációkat. Emellett a jelek szerint nem csak Nvidia, de nagy LEGO rajongó is.

A világ legnagyobb GeForce GTX 690-es videokártyája tehát már elkészült, most már csak egy legó számítógépet kell hosszá építeni, amibe stílusosan beilleszthető, hogy futtassa a LEGO Mark-ot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward