Elválnak a Paradox és Mount & Blade fejlesztőinek útjai

A TaleWorlds legújabb játékát, a Mount & Blade II: Bannerlordot már nem a Paradox fogja kiadni.

Elválnak a Paradox és Mount & Blade fejlesztőinek útjai

A Paradox Interactive bejelentette, hogy a Mount & Blade fejlesztőjének, a TaleWorlds Interactive-nak következő játékát már más fogja kiadni, mert elválnak útjaik. A népszerű Mount & Blade jogait a kiadó visszaadta a fejlesztőcsapatnak.

A TaleWorlds és a Paradox a Mount & Blade RPG széria első részének megjelenése, azaz 2008 óta dolgozott együtt. A sorozat következő része, amely a Mount & Blade II: Bannerlord címet viseli jelenleg fejlesztés alatt áll, de a kiadója már más lesz. Egyelőre még nem tudni, hogy a TaleWorlds új kiadó után néz-e, vagy saját kezébe veszi a dolgokat és azt sem tudni, hogy mi volt a döntés oka.

Bjorn Blomberg, a Paradox közösségi menedzsere a hivatalos fórumon vett búcsút a szériától, de ő sem indokolta meg a kiadó döntését. Elmondta a rajongóknak, hogy megtiszteltetés volt az oldalukon harcolni, és felajánlott egy búcsúajándékot, amellyel a Mount & Blade tulajdonosok Steam könyvtára automatikusan gazdagabb lett: korai hozzáférést a Magicka: Wizard Warshoz, a pörgős, varázslós, akció PvP játékhoz, amelyen Paradox North jelenleg dolgozik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward