Elhalasztja a Galaxy Fold rajtját a Samsung

Több probléma is megoldásra vár a jelek szerint, mielőtt a boltokba kerül az eszköz.

Elhalasztja a Galaxy Fold rajtját a Samsung

Az elmúlt héten küldte ki a Galaxy Fold okostelefon első példányait tesztelésre a Samsung, és többen is arról számoltak be, hogy az eszköz különböző módokon, 1-2 nap alatt meghibásodott. A probléma forrása minden esetben a megjelenítő volt. Egy ideig úgy tűnt, hogy a Samsungot ez nem tartja majd vissza abban, hogy elkezdje a tervezett időben a forgalmazást, de most fordult a kocka. A dél-koreai alakulat a belső vizsgálatokat követően már úgy látja, hogy el kell tolni a startot.

A Galaxy Fold egy nagy jelentőséggel bíró okostelefon, hiszen ez a világon az első olyan hajtogatható megoldás, ami igazán nagy mennyiségben kerülhet a boltok polcaira. A Samsung sokáig készült a bemutatóra, de a jelek szerint ez sem volt elegendő ahhoz, hogy egy ténylegesen problémamentes mobil szülessen. A szerkezet kapcsán a múlt héten számoltunk be arról, hogy változatos hibák produkálása mellett képes meghibásodni nagyon rövid idő alatt. Voltak olyan tesztelők, akiknél egyetlen napot követően problémás lett a Galaxy Fold, és a beszámolók között vannak, akiknél pixelhibák jelentek meg, akadnak akiknek a kijelző egy része teljesen tönkrement, és vannak, akik arról számoltak be, hogy elkezdett felválni egy olyan réteg a kijelzőn, aminek nem lenne szabad feljönnie, mert a panel részét képezi.

Galéria megnyitása

A Galaxy Fold április 24 és 26 között került volna bevetésre a világ több kiemelt országában, így például Kínában, Dél-Koreában és az Egyesült Államokban, de a jelek szerint ezt az időpontot a Samsung nem tudja tartani. Egy ideig úgy tűnt, hogy a cég szerint nem nagy a baj a probléma a kijelzőkkel, mert a vállalat szerint csak néhány korai eszközt érintett a minőségi probléma, de mostanra átértékelte a dolgot. A vállalat egy hivatalos közleményben mondta, hogy miért van szükség a halasztásra.

A Samsung azért hozta meg ezt a nehéz döntést, mert a visszajelzések kiértékelése érdekében részletesebb belső vizsgálatot kell kezdeményeznie. A vállalat mindenképpen el akarja érni, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt legyen képes biztosítani. A dél-koreai alakulat minden bizonnyal mostanra felismerte, hogy néhány problémát meg kell oldani, mielőtt ez a teljesen új kategóriát nyitó okostelefon a boltokba kerül. (És egyébként is olyan negatív reklámot kapott a napokban, amit követően nem lett volna szerencsés minden gondolkodás nélkül megtartani a rajtot.) A közlemény szerint közelebbről meg kell vizsgálni a zsanérokat, és meg kell erősíteni a kijelző védelmét a megfelelő részeken. Továbbá jobban fel kell hívnia a figyelmet a cégnek arra, hogy a megjelenítőn található védőréteget szigorúan tilos eltávolítani, piszkálni, mert az a kijelző meghibásodásához vezethet.

Galéria megnyitása
Egymás mellett a Galaxy S10+ és a Galaxy Fold

Hogy mikor kerül így a boltokba a Samsung Galaxy Fold? Nos, ezt nagyon nehéz megmondani, mert a Samsung hivatalos tájékoztatója nem az új megjelenési dátumról. Az biztos, hogy áprilisban már nem fog hozzájutni a nagyközönség, de a vállalat tervei szerint a következő hetekben mindenképpen a boltokba kerülhet a rendkívül különleges okostelefon. Annak függvényében, hogy mennyire lesznek nehezen orvosolhatóak a készülék problémái, még az sem lenne teljesen meglepő, ha nyárra csúszna a rajt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap