Elérhető a GeForce 436.15 WHQL driver

Újításokkal és egy friss játék támogatásával érkezett meg a legújabb GeForce driver.

Elérhető a GeForce 436.15 WHQL driver

Az Nvidia egy új GeForce drivert tett elérhetővé, ami a 436.15-ös verziószámot viseli, és természetesen mind WHQL aláírással, mind pedig Game Ready minősítéssel rendelkezik. Az új kiadás a Control című játékhoz kínál extra optimalizációkat, így ha GeForce sorozatú videokártyával szerelt rendszerünkön a lehető legjobb felhasználói élmény és teljesítmény mellett szeretnénk játszani ezzel a címmel, érdemes telepíteni a friss drivert.

Galéria megnyitása

A csomag támogatást nyújt a Video Codec SDK 9.1 mellé is, amelynek része a CUStream támogatás is, így az NVENCODE API segítségével párhuzamosan végezhető a videó elő- és utófeldolgozása, valamint a kódolással kapcsolatos munkafázisok is. A támogatás részeként hibajavítások és API-val kapcsolatos fejlesztések is érkeztek, amelyeknek köszönhetően a H.264 MVC kódolás is alkalmazható. Ezzel együtt az Optical Flow SDK 1.1-es kiadását is támogatja a friss csomag.

Az újítások mellé némi hibajavítás is került, ám ezekből nincs sok, és még a korábbi hírünkben említett kellemetlenségekre sem reagált a gyártó. Íme a lista:

  • (Forza Motorsport 7): Képhibák jelentkezhettek a pályákon. (2682129)
  • Rendszerösszeomlást okozott, amennyiben különböző architektúra köré épülő GPU-k kerültek a rendszerbe (például Fermi és Pascal), majd drivert kezdett telepíteni hozzájuk a felhasználó. (2676468)

Az új driver tartalmazza az nView 149.77-es, a HD Audio Driver 1.3.38.21-es, az Nvidia PhysX rendszerszoftver 9.19.0218-as, a GeForce Experience alkalmazás 3.19.0.107-es, valamint a CUDA 10.1-es változatát is. Az új driver a GeForce 600-as sorozattól felfelé támogatja az Nvidia videokártyákat, operációs rendszerek terén pedig csak a 64-bites kiadások szerepelnek a kompatibilis szoftverek listáján. A drivert a GeForce Experience alkalmazáson keresztül automatikusan, már a megjelenés pillanatában be lehet szerezni, de alternatív módon az Nvidia szerveréről is letölthető. A dokumentáció itt található.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap