Dead Space páncél a DA2-ben

Az EA játékok egy nagy, népes, boldog családot alkotnak. Az erős rokoni szálak egy újabb megerősítésére példa egy csinos páncélzat.

Dead Space páncél a DA2-ben

Az EA játékok egy nagy, népes, boldog családot alkotnak. Az erős rokoni szálak egy újabb megerősítésére példa egy csinos páncélzat. Isaac Clarke apu jól átruházza szeretett fiacskájára (vagy lányára), Hawke-ra a nagypapi űrruháját, hogy stílusos bajnoka lehessen Kirkwallnak.

Magyarul a Dead Space 2-höz adnak egy kódot, amivel kilockolhatjátok a cuccot. Jó hír, hogy egy "kicsit" azért változtattak a dizájnon, így nem lóg ki annyira a sci-fi űrruha a fantasy világból. A páncél a hivatalos sztori szerint Ser Isaac Clarke tulajdona volt és 4 részből áll (Ser Isaac's Boots, Ser Isaac's Armor, Ser Isaac's Gauntlets és Ser Isaac's Helm). A csizma és kesztyű armor bónuszt ad, a páncél és a sisak pedig üres rúna foglalatot tartalmaz. Ennél persze varázsosabb karakter volt Issac, a sisak és a cipő ad még kritikus találatokra sebzést. A kijövetelig tessék sokat zsonglőrködi és Agatha Christie regényeket olvasni, mert a felvétel követelménye jó sok ügyesség és ravaszság pont.

A Dragon Age 2 honlapon mindehhez körítettek egy kis RPG mesét és hangulatot is, szerepjátékosok, katt!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward