Dead Space: FPS és Uncharted stílusú spin-off készül

A túlélő horror sorozat az utóbbi időben sok kisebb játékkal és más médiákra kiterjedő plusz dologgal gazdagodott.

Dead Space: FPS és Uncharted stílusú spin-off készül

A túlélő horror sorozat az utóbbi időben sok kisebb játékkal és más médiákra kiterjedő plusz dologgal gazdagodott. Jött on-rail shooter, puzzle játék (ami borzasztó lett), animált filmek, képregények és egy regény is. Az EA még ennél is többre tartja a franchiset. Lássuk, mivel készülnek a jövőben!

A Dead Space 3 megjelenését követően az EA tervez egy FPS-t, egy űrhajós-repülős játékot és egy Uncharted stílusú akció-kalandot. Ez utóbbin még nem kezdődött el a munka, korai tervezési szakaszban vannak.

A Dead Space 3 lezárja az Isaac Clarke trilógiát a már bemutatott jeges bolygón (Tau Volantis) és ezzel szabadjára engedi a sorozatot, hogy az más stílusokban is bizonyítson. Az EA fejes John Riccitiello szerint a sorozat sokkal jobb eladásokat is hozhat az eddigieknél. A második rész ugyan már 2 milliós eladásokat produkált, de ennél többet várnak a folytatásoktól a kiadónál. Korábban még az is szóba jött, hogy törlik a Dead Space 3 projektet, de erre végül nem került sor. Annyi biztos, hogy a közeli jövőben az EA nem enged meg magának akkora kockázatot, mint a Mirror's Edge volt (legnagyobb bánatunkra).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward