Dead Space 2 demó még karácsony előtt

Szokatlan módon, még bőven a játék megjelenése előtt kipróbálhatjuk a DS2-t.

Dead Space 2 demó még karácsony előtt

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Dead Space 2 demója december 21-én érkezik Xbox live-ra és december 22-én PSN-re.

A hivatalos közlemény szerint a demóban Isaac Clarke-ot irányítva járhatjuk be a Unitology templomát. A szűk ás a tág terek váltakozása, a zegzugos folyosók hamar megteremtik a horror hangulatot, és űrhajósunk gyorsan rádöbben, hogy a biztonság csupán látszat, hiszen az első rész titokzatos szörnyei hamarosan elözönlik Sprawl űrvárosát. Szerencsére főhősünknek nem ismeretlen a Nekromorf veszedelem, és új szigonypuskája, valamint telekinetikus képességei segítségével esélye van túlélni ezt az új kalandot. A játék sztázis újratöltő mechanikája is változott az első részhez képest, és Isaac űrruhája immár 360 fokos irányíthatóságot biztosít súlytalanság esetén.

„Az ünnepek alatt a kikapcsolódásé és szórakozásé a főszerep, és mi alig várjuk, hogy az akció- és horror műfaj rajongóinak betekintést engedhessünk a Dead Space 2 torokszorító izgalmakban bővelkedő univerzumába” – nyilatkozta Steve Papoutsis, a Dead Space sorozat ügyvezető producere. „Azáltal, hogy a megjelenés előtt öt héttel hozzáférhetővé tesszük a játék demóját, a játékosok nem csupán újra felvehetik Isaac Clarke történetének fonalát, de egyben ízelítőt kapnak a játék lebilincselő, megdöbbenő fordulataiból. Egyet megígérhetek: fantasztikus lesz!”

A Dead Space 2 2011. január 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward