Dátumot kapott a The Evil Within

Októberre csúszott Mikami mester új túlélő-horrorjának megjelenése. Cserébe viszont itthon is lesz előrendelői csomag.

Dátumot kapott a The Evil Within

Shinji Mikami, a Resident Evil atyja újra vissza szeretné hozni a klasszikus, keményvonalas túlélő-horrort, és valószínűleg a The Evil Withinnel erre minden esélye meg is van. Az eredetileg nyárra datált játék azonban késik kicsit: konkrétan október 24-én jelenik meg Európában, a fennmaradó időt finomhangolásra fordítják a készítők.

A játék mindenesetre előrendelhető lesz Magyarországon is a The Fighting Chance Pack képében ami mellé öt darab in-game holmi jár ajándékba, és ezeket most egy az egyben bemásolom a sajtóközleményből, mert nem vagyok benne biztos, hogy ezeket a magyar fordításokat be tudnám vállalni:

- Orvosi csomag (Medical Kit) – Létfontosságú egészségügyi eszköz, mely lehetővé teszi Sebastian számára, hogy tovább harcoljon.

- Zöld zselé (Green Gel) – Segítségével fejleszthetőek Sebastian képességei.

- Duplacsövű sörétes puska, három tölténnyel (Double Barrel Shotgun and Three Shells) - A hagyományos shotgun nagyobb és félelmetesebb változata, mely kihúz a szorult helyzetekből, amikor több ellenfél támad rád.

- Egy gyújtó gyötrelem lövedék (An Incendiary Agony Bolt) – Mely a közelben tartózkodó ellenségekre pusztító szikraesőt bocsát.

- Egy mérgező gyötrelem lövedék (A Poison Agony Bolt) – Magához csalja és megmérgezi az ellenfeleket, így Sebastiannak időt nyer a meneküléshez.

A The Evil Within mindenesetre ijesztő lesz, legalábbis az alábbi videóból ez derül ki:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward