Csúszik az egyik Xbox One exkluzív játék

A Kinect Sports Rivals, amely az Xbox One indulásával egyidőben jelent volna meg, csak jövő tavasszal fog kijönni.

Csúszik az egyik Xbox One exkluzív játék

A Kinect Sports Rivals egyike volt azoknak a játékoknak, melyeket az E3-on harangoztak be az Xbox One induló címei között. A helyzet azóta változott, a Microsoft bejelentette, hogy a játék csak 2014 tavaszán fog készen állni a megjelenésre, addig még csiszolnak rajta. Ez azt jelenti, hogy a kötelezően Kinecttel felszerelt konzol indulásakor nem is lesz még Kinectes játék hozzá.

Ez lesz egyébként a Rare (Viva Piñata, Perfect Dark Zero, Kinect Sports) első olyan darabja, amely már az új Kinectre készül. Hatféle sportban próbálhatjuk ki magunkat a segítségével: mászás, foci, jetski, célbalövés, bowling és tenisz. Az ígéretek szerint a Kinect nemcsak az arcunkat szkenneli majd be, hanem egész testünket is, így saját magunkat használhatjuk avatarnak a játékban. A kamera érzékeli akcióinkat, és a játék a mozdulataink alapján dönti-el, milyen szinten állunk az adott sportban. Adataink a felhőben kerülnek tárolásra, így barátaink letölthetnek minket és multiban elverhetnek távollétünkben.

A Kinect Sports Rivals működő verzióját a PAX Prime-on és a Gamescomon fogják bemutatni augusztusban, de az előzetesben már láthatjuk a felettébb sportszerűtlenül küzdő avatarokat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward