Csúcskamerát kap a Microsoft androidos készüléke

Csúcskamerát kap a Microsoft androidos készüléke

A Microsoft korábban a Surface esemény keretében bejelentette kettő hajtogatható készüléknek az érkezését, melyek közül a Surface Duo egy Android operációs rendszerű termék lesz, ami lényegében tabletként és mobilként is használható majd. Ez a készülék egyelőre főkamera nélkül bukkant fel, de Panos Panay most mindenkit megnyugtat afelől, hogy ez nem fog így maradni.

Galéria megnyitása

A vállalat vezető termékfelelőse elmondta fejlesztők és újságírók egy szűk csoportjának egy zártkörű eseményen Németországban, hogy a Surface Duo minden tekintetben egy kiemelkedően izgalmas eszköz lesz. Panos Panay részleteket nem árult el egyelőre azzal kapcsolatban, hogy milyen fontosabb jellemzői lesznek még a szerkezetnek, azon túl, amiket már korábban megtudhattunk. Azonban egy érzékeny pontra, a kamerára azért külön kitért a szakember.

Galéria megnyitása

A Surface eseményen megvillantott Surface Duo burkolatán csak egy előlapi kamera rajzolódott ki, a több képalkotót pedig nem is lehetett rajta látni, ez viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem lesz főkamerája a terméknek, sőt mi több. A termékfelelős elmondta, hogy a kiemelkedő minőségű kamera lesz a fedélzeten. A Microsoftnak több érdekes kamerás szabadalma is van, és talán ezeket is fel fogja használni a cég, de ilyen konkrétumokat egyelőre nem lehet tudni.

Galéria megnyitása

Panos Panay jó eséllyel azért sem akart jobban belemenni a részletekbe a képalkotó modul kapcsán sem, mert még annyira távoli a készülék megjelenése, hogy addig változhatnak a paraméterek. És látva azt, hogy a kameratrendek milyen gyorsan alakulnak, a Microsoft talán jobban is teszi, ha nem sieti el ennek a létrehozását. Jelen állás szerint az Android rendszert futtató Surface Duo csak 2020 ünnepi szezonjára fog elkészülni, addig pedig még sok új fejlesztés jöhet ezen a fronton.

Érdekes lesz látni, hogy a Microsoft mit tud majd elérni az Androiddal, amire egyébként már számos különböző alkalmazást kínál, és valószínűleg a szoftverek palettája a következő egy évben még tovább fog bővülni a Surface Duo debütálásáig. Vélhetően nem sokan gondolták néhány éve, hogy a redmondiak majd a Google szekerét tolva próbálnak majd hardvereket értékesíteni, de most úgy fest, hogy ez a helyzet.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap