Cliff Bleszinski távozik az Epictől

Cliff Beszinski 20 évet töltött a játékiparban, és olyan címeken és sorozatokon dolgozott, mint az Unreal és a Gears of War.

Cliff Bleszinski távozik az Epictől

Bleszinski az Epic weboldalán jelentette be távozását. Mark Rein, a cég egyik elnöke a következőket írta ezzel kapcsolatban: "Cliff a barátom és üzlettársam volt az elmúlt 20 évben és bár szomorú látni, hogy távozik az Epictől tudom, hogy itt mindenkire jó hatással volt az a lelkesedés és szenvedély, amelyet a játékok iránt tanúsított. Hiányozni fog, hogy csillagát ilyen közelről lássam ragyogni, de már alig várom, hogy lássam, hogyan folytatja sikereit."

Bleszinski azt mondta, hogy úgy hagyja el a céget, hogy tudja, az jó kezekben lesz. Tizenéves kora óta dolgozott az iparban, és a tavalyi év kivételével szinte folyamatosan ezt csinálta. Szó szerint a játékipar berkeiben nőtt fel, és most úgy érzi, itt az ideje a pihenőnek. "Hiányozni fognak a projektek, a játéktesztek, a viták, de leginkább az emberek. Az Epic csak a legjobbak legjobbjait alkalmazza, és nagy élvezet volt nap mint nap együtt dolgozni mindannyiótokkal, akár pár hete, akár több évtizede dolgoztatok itt. Abban a szerencsében volt részem, hogy sokfajta szakemberrel működhettem együtt a programozóktól a művészeken át egészen a marketingesekig és PR-osokig, és érdemes volt, nagy élményt jelentett, amelyből sokat tanultam. Bízom benne, hogy minden projekt, amit az Epic, Chair, PCF vagy az Impossible készít nagyszerű lesz, és a játékosoknak és a kritikusoknak is tetszeni fog."

Bleszinski két évtizedes munkássága során olyan sikeres játékok mögött állt, mint a Gears of War sorozat, az Unreal, vagy a Jazz Jackrabbit. "Az Epicnél töltött 20 csodálatos éven át Cliff Bleszinski igazi inspiráló figurává vált a dizájnerek között, és az Unreal és a Gears sorozatokban való közreműködése nagyban hozzájárult a játékipar mai formájának kialakulásához" – mondta Tim Sweeney, az Epic alapítója, főnöke és technikai rendezője. "Hálásak vagyunk Cliffnek mindazért, amit tett, és további sikereket kívánunk neki élete új fejezetében!":

Dr. Michael Capps, az Epic elnöke így búcsúzott tőle: "Az alatt a 10 év alatt, amíg együtt dolgoztunk Cliffel, a minőségi videojátékok iránt érzett elhivatottsága egy cseppet sem változott. Hálásak vagyunk mindazért a kemény munkáért, amit elvégzett, és továbbra is elhivatottak maradunk, hogy rajongóinkat boldoggá tegyük, és mindig magasra helyezzük a mércét mindenben itt az Epicnél."

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward