Bleszinski helyrehozná a Resident Evil sorozatot

Nem tudni, hogy Cliff Bleszinski csak beszólt-e a sorozatnak, vagy tényleg komolyan gondolja, hogy csatlakozna a Capcomhoz.

Bleszinski helyrehozná a Resident Evil sorozatot

A Gears of War alkotója és az Epic Games ex-dizájnere, Cliff Bleszinski felajánlotta szolgálatait a Capcomnak, mert szeretné, ha a lemenő ágban lévő Resident Evil sorozat újra a régi lehetne. "Hello Capcom, hívjatok" – írta Twitteren. "Együtt helyrehozhatjuk a Resident Evilt." A széria a legutolsó két rész óta került lemenő ágba: a Resident Evil 5 nem tudott kilépni a negyedik rész árnyékából és elavultnak tűnt, a legutóbbi, 6. rész pedig megpróbált minden játékos kedvére tenni, ezért nem találta meg a fókuszt.

Bleszinski Twitteres üzenete nagy port kavart fel a rajongók körében, akik közül sokan lennének kíváncsiak rá, hogy az alkotó mivel tudná feldobni a Capcom zombis sorozatát. Persze az üzenet lehet, hogy csak egy olyan ember kirohanása, akinek elege lett abból, hogy a Resiednt Evil 6 úgy akart benyalni a tömegeknek, hogy ezzel elvesztette saját személyiségét, dobta a túlélő horror témát és sima akciójátékká vált.

Érdemes megemlíteni, hogy Bleszinski olyan nagy játékkészítő cégek és kiadók képeit tette fel Twitteren követőinek, melyeket mostanában meglátogatott, ilyen volt pl. az Activision és a Naughty Dog, így most mindenki azon spekulál, hogy mi lesz a dizájner következő lépése. Bleszinksi alig egy hónapja hagyta ott az Epicet.

Kapcsolódó cikkeink:

Resident Evil 6

Cliff Bleszinski távozik az Epictől

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward