Bezár a James Bond játékgyár

A Eurocom, mely a siralmasra sikeredett 007 Legends és a 007 GoldenEye: Reloaded mögött áll, végleg bezárta kapuit. 

Bezár a James Bond játékgyár

A Eurocom, mely a siralmasra sikeredett 007 Legends és 007 GoldenEye: Reloaded mögött áll, végleg bezárta kapuit. Nem ez volt az első Bond stúdió, amely bukásra ítéltetett, valahogy nem kíséri jó szerencse a franchise-t a videojáték iparban. Legutóbb a Bizarre Creations búcsúzott, akik a 007: Bloodstone-t csinálták.

A Eurocom 1988-as alapítású brit cég, negyed évszázadig volt jelen az iparban, a megmaradt 42 dolgozóját a mai napon bocsátották el állásából. A vezetők megköszönték eddigi munkájukat és elmondták, hogy remélik lesz majd, aki be tudja tölteni az utánuk keletkezett űrt Derbyben.

Reméljük több stúdión már nem fog a James Bond átok és a Skyfallt kísérő 007 Legends volt az utolsó borzalom, amit a játékvilágnak át kellett élnie. A cég jelenleg fejlesztés alatt álló játéka a Harry Potter: Kinect volt, hogy ezzel mi lesz, arról a Warnert kell kérdezni.

A Eurocom a számos Bond játék mellett csinált jó néhány 16 bites konzolportot, sőt az ő nevükhöz fűződik a Mortal Kombat 4 PC, PS1, N64 és DC változata is. Ó, azok a '90-es évek...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward