Az Intel segíti a Windows 8-as alkalmazások fejlesztését

Az Intel új fejlesztőeszközöket tett elérhetővé, amelyek segítik a fejlesztőket abban, hogy egyszerűbben, hatékonyabban készíthessenek alkalmazásokat Windows 8-ra.

Az Intel segíti a Windows 8-as alkalmazások fejlesztését

Annak érdekében, hogy az új technológiákban rejlő lehetőségeket ki lehessen aknázni, illetve a szoftverfejlesztők még hatékonyabban, még eredményesebben dolgozhassanak, az Intel frissítette két szoftverfejlesztő csomagját, amelyek már el is érhetőek.

Az egyik frissített csomag az Intel Media SDK 2013 R3 nevet viseli, a másik pedig az Intel SDK for OpenCL Applications 2013 Beta névre hallgat. Előbbi repertoárja nem csak Windows 8, hanem DirectX 11 és bővített QuickSync támogatással is bővült, így a fejlesztők olyan alkalmazásokat készíthetnek, amelyekkel kiaknázhatóak a harmadik generációs Core i processzorokban rejlő hardveres lehetőségek videó kódolás, dekódolás és átkódolás alkalmával.

Az Intel SDK for OpenCL Applications 2013 Beta esetében fontos újítás, hogy rendelkezésre áll az OpenCL 1.2-es API támogatása, de ezzel együtt új kernel építő és új GNU projekt debugger is helyet kapott a szoftverfejlesztő csomagban, amelyekkel egyszerűbben és hatékonyabban lehet a technológiában rejlő lehetőségek kiaknázására képes alkalmazásokat készíteni.

Mindkét friss szoftverfejlesztő csomag támogatja az Intel Windows 8-as HD Graphics driverét és már mindketten elérhetőek a szoftverfejlesztők számára.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward