Az EA és Dead Space 3 exploit

Egy exploit segítségével ingyen juthatunk alapanyagokhoz a Dead Space 3-ban. Az EA szerint a "hiba" szándékos.

Az EA és Dead Space 3 exploit

Amikor nemrégiben kiderült, hogy a Dead Space 3-ban egy hiba lehetővé teszi, hogy végtelen mennyiségben farmoljunk alapanyagokat mindenki úgy gondolta, hogy az EA hamar lépni fog és kijavítja a hibát, annál is inkább, mert ezekért az alapanyagokért a mikrotranzakciós rendszerben egyébként fizetni kéne.

Mégsem ez történt, meglepő módon az EA legálisnak tekinti ezt az exploitot, sőt, egyenesen azt állítja, hogy nem véletlen bugról van szó, a dolog direkt került be a játékba. Jino Talens, az EA PR managere a következőket mondta ezzel kapcsolatban:

"Az erőforrásszerző mechanika a Dead Space 3-ban nem hiba. Nincs tervbe véve, hogy patch segítségével megváltoztassuk. Arra bátorítjuk a játékosokat, hogy fedezzék fel a játékot és találják meg azokat a területeket, ahol ingyen juthatnak hozzá az erőforrásokhoz. A Dead Space 3-at szándékosan úgy terveztük, hogy a játékosok a végigjátszása során gyűjthessenek erőforrásokat. Azok számára, akik azonnali upgrade-ekhez akarnak jutni létrehoztunk egy opcionális rendszert, amelynek segítségével minimális költségekért (1-3 dollár) vehetik meg őket."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward