ASUS Crosshair IV Extreme, Hydra chippel

Az ASUS RoG (Republic of Gamers – Játékosok szövetsége) sorozatú alaplapjainak kínálata hamarosan új taggal bővül: Crosshair IV Formula után rövidesen érkezik a Crosshair IV Extreme is, amely nevéhez méltóan tartogat majd néhány ínyencséget a hardcore játékosok és a tuning mesterek számára.

ASUS Crosshair IV Extreme, Hydra chippel

Az ASUS RoG (Republic of Gamers – Játékosok szövetsége) sorozatú alaplapjainak kínálata hamarosan új taggal bővül: Crosshair IV Formula után rövidesen érkezik a Crosshair IV Extreme is, amely nevéhez méltóan tartogat majd néhány ínyencséget a hardcore játékosok és a tuningmesterek számára.

A 890FX lapkakészlet köré épülő terméken egy különlegesség is helyet kapott, ami nem más, mint a Lucid Hydra névre keresztelt megoldása, amely lehetővé teszi, hogy AMD videokártyákat, Nvidia videokártyákat, illetve AMD és Nvidia videokártyákat együtt, vegyesen használhassunk multi-GPU rendszerben. A különböző videokártyákat összesen öt darab PCI Express x16-os slot fogadja majd. MSI féle Hydra alaplap már járt nálunk, a vele kapcsolatban szerzett tapasztalatok itt tekinthetőek meg. No de nézzük, mi van még az alaplapon. A Socket AM3-as tokozású processzorokat fogadó egység négy darab DDR3-as memóriafoglalatot is tartalmaz, sőt, a Core Unlock technológiát is támogatja, amely a rejtett processzormagokat képes aktiválni.

A különleges szolgáltatások között megtaláljuk még a RoG Connect technológiát is, ami Bluetooth kapcsolaton keresztül ad lehetőséget a tuningra. Az SB 850-es deli hídnak köszönhetően a rendszerben található 9 darab SATA port közül hat egészen biztosan SATA 6 Gbps-os szabványra épül, a maradék hárommal kapcsolatban azonban egyelőre nincsenek információk, de ezek jó eséllyel SATA 3 Gbps-os portok lesznek.

A termék Gigabites Ethernet vezérlővel és nyolccsatornás beépítet audio vezérlővel is rendelkezik, ára pedig 200 euró felett lesz. A Crosshair IV Extreme remélhetőleg hamarosan feltűnhet az üzletek polcain is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward