AC: Revelations - The Lost Archive DLC részletek

A hamarosan érkező új letölthető tartalom (The Lost Archive) a titokzatos bérgyilkos, vagyis a "16-os tesztalany" (Subject 16) - alias Clay Kaczmarek - életéről szól.

AC: Revelations - The Lost Archive DLC részletek

A hamarosan érkező új letölthető tartalom (The Lost Archive) a titokzatos bérgyilkos, vagyis a "16-os tesztalany" (Subject 16) - alias Clay Kaczmarek - életéről szól. A gameplay olyasmi lesz, mint a Revelations-ből ismert Desmond küldik az Animus mélyén, a széria kedvenc történelem pötyögtető ketyeréjével, hogy szakszerűen fejezzem ki magam. Ennél fogva erős lesz a narratíva szerepe.

A Lost Archive emellett kinyit számos előrendelői bónuszt a Revelations-höz, ami korábban csak néhány kereskedőnél volt az előrendelői ajánlat része a játék bizonyos verzióihoz. Megkapjátok a török bérgyilkos felszerelést, Altair ruháját és Brutus páncélját. A speciális kiadáshoz járó plusz kampány, a 'Vlad the Impaler Prison' szintén elérhető lesz.

Az Assassin's Creed: Revelations - Ottoman Edition a játék GOTY változata, ebben benne van a Lost Archives és a korábban bemutatott multiplayer DLC is. Megjelenés március 30-án. A DLC különállóan már ez előtt két nappal kikerül.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward