A Red Magic 5G mobilt átjárhatja a füst, és ez normális

Lefilmezték, hogy miként halad át a levegő az okostelefon belsejében a léghűtésnek köszönhetően.

A Red Magic 5G mobilt átjárhatja a füst, és ez normális

A ZTE égisze alatt idén is megjelent új Nubia Red Magic gamer okostelefon, és most felbukkant egy olyan videó a YouTube-on, amin igazán jól meg lehet figyelni, hogy miként áramlik keresztül a levegő az eszközön, amikor a léghűtés beindul. Ez az a látvány, ami egyáltalán nem nevezhető hétköznapinak, de egyébként itt a rendes működéssel együtt jár.

A CREATOR STUDIO YouTube csatornáján jelent meg az a felvétel, ami minden eddiginél jobban szemlélteti a Red Magic 5G egyik legkülönlegesebb jellemvonását, az aktív hűtést. A videó készítői ahhoz, hogy szemléltessék a ventilátoros rendszer működését, meggyújtottak egy kúp füstölőt az okostelefon közvetlen közelében, rögtön a szellőzőnyílások mellett. És nagyon jól látható ezáltal, hogy a füstöt milyen hatékonyan szívja el a mobil, és hogyan fújja ki a túloldalán.

Annak érdekében, hogy az egész folyamatot jól lehessen látni, nem is a legegyszerűbb Nubia Red Magic 5G eszközt vették használatba a videósok, hanem azt, aminek a hátlapja áttetsző, hiszen ilyet is lehet gyárilag vásárolni, ami szintén nem megszokott. A videó alapján a levegőt nagyon koncentráltan szívja be a léghűtő, és viszonylag nagy felületen juttatja vissza a környezetbe. És az egész okostelefonban jól látható füstcsík keletkezett a rendszer bemutatása során, de ez nem oszlik el annyira, mint ahogy a Nubia azt a hivatalos oldalán mutatja.

Galéria megnyitása

A Red Magic 5G harmadik generációs Turbo Fan rendszere már 30 százalékkal több levegőt tud beszívni a környezetéből, mint az elődje, és ezt részben azzal éri el, hogy nagyobb fordulatszámra képes. Az egészen apró centrifugális légkavaró percenként 16 ezerszer pördül meg a tengelye körül. A szakemberek ezt a hűtőt egy rézből és más anyagokból felépülő, L-alakú hővezető csővel kombinálva alkalmazza, és ennek eredményeként elvileg 18 fokkal lehet hűvösebb terhelés alatt a mobil, mintha hűtés nélkül futna.

A Nubia Red Magic 5G egy vérbeli csúcsgép minden földi jóval, leginkább a játékos közönséget célozza, és megvásárolható Magyarországról is, viszont a videóban szereplő transzparens kivitelt hazánkba sajnos egyelőre nem lehet rendelni. A készülék legjobban felszerelt kivitele Kínában is csak ezt követően lesz hozzáférhető (június 14-től) a 16 GB-os rendszermemóriával és a 256 gigás adattárolóval felvértezve.

Az eszköz az EU-ban 8/128 GB-tal 580 euróba kerül, a 12/256 GB-tal szerelt vasért pedig 650 eurót kell leszurkolni, vagyis átszámolva nagyjából 200 és 225 ezer forintos vételárat kell érte fizetni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap