A közösség nem örült a Assassin's Creed: Valhalla „játékmenet” videónak

A közösség nem örült a Assassin's Creed: Valhalla „játékmenet” videónak

Az új Assassin’s Creed játék tartja leginkább lázban a játékosközösséget, így nem véletlen, hogy a Microsoft mindent megtett, hogy náluk kerüljön bemutatásra az új játék.

Az Inside Xbox ehavi adását jól be is harangozták, hogy most először láthatjuk majd az Assassin’s Creed Valhalla gameplay videóját, szándékosan a show legvégére tették, egyfajta csúcspontként. Viszont a nézők nem feltétlenül azt kapták, amit vártak, hogy idézzek egy felhasználót „valaki elfelejtette hozzáadni a tényleges játékmenet videót ehhez a trailerhez”.

A helyzet ugyanis az, hogy erős jóindulattal 3 másodperc játékmenet tényleg összejöhet belőle, de ezek inkább átvezető videók, mintsem valódi, a játékélményt reprezentáló felvételek. A YouTube alatt a csalódás nem csak a kommenteken látszik, hanem a like/dislike arányon is.

A játék kreatív rendezője szerint a közösségnek igaza van, valóban hihették azt az emberek, hogy többről lesz szó. Viszont elég nagy marketingkampány áll még előttük és bőven lesz még alkalmunk megismerni a játékot mélységeiben is. Türelmünket kéri, szerinte megéri várni.

Az Xbox Games marketing csapatának a menedzsere szintén megszólalt az ügyben. Ő igaz kicsit jobban védte az álláspontjukat és az egész showt vette alapul, nem csak az AC-t, mert szerintük ők megmondták, hogy nem csak gameplay lesz, hanem trailer is a legtöbb játéknál. Ha nem szóltak volna semmit, szerinte más lett volna a fogadtatás.

Mondjuk ez a lent csatolt pillanatkép és ez az időzített videó nehezen támasztja alá a szavait, ahogy a játék videójának címe, az „Assassin’s Creed Valhalla: First Look Gameplay Trailer | Ubisoft NA” se ezt sugallja.

Galéria megnyitása

Mindenesetre azt mondta, hogy tanultak az esetből és világos, hogy rossz következtetéseket vontak le. Örülnek a visszajelzéseknek és legközelebb már nem követik el ezt a hibát.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap