Ezek lesznek az Xbox Series X újonnan bemutatott címei

120 FPS, 4K felbontás és szupergyors töltési sebesség. Ezek a játékok készen állnak majd rá.

Ezek lesznek az Xbox Series X újonnan bemutatott címei

A Microsoft továbbra is tartja a jó szokását, amit pár éve, kemény pénzek árán tanult meg: kevés duma, sok játékvideó. A 27 perces Inside Xbox legújabb adásában folyamatosan ismerkedhettünk meg több új címmel is, sokat ezek közül pedig világ premierként üdvözölhettünk.

A fejlesztők listája egészen impozáns. A bemutató közben egy elég szép listát is kaptunk, kiktől várhatunk majd játékokat.

Galéria megnyitása

Az első játék, amivel megismerkedhettünk és egyben talán a leglátványosabb is, az a Bright Memory Infinite. Ebben az FPS akció címben rengeteg képességet fogunk majd kombinálni, hogy harcolhassunk ellenségeinkkel. A játék 2036-ban, egy futurisztikus metropoliszban játszódik majd.

Bejelentették a Dirt 5-öt. A világ számos helyszínén versenyezhetünk majd különböző évszakokban és időjárási körülmények között. Minden egyes pálya a helyi környezet adottságaival lesz megszínesítve. Xbox One-on és Xbox Series X-re is megkapjuk egyetlen vásárlással.

A Scorn első ránézésre az Alien inspirált játék. Leírása szerint egy horror kaland várható az EBB Software gondozásában.

A CHORUS egy űrben játszódó akció shooter, aminek érkezése 2021-ben várható.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 egy nagyon vidám hangulatú trailerrel jelentkezett, a vámpír társadalom már nagyon várja az érkezésünk. A bemutató közben viszont szerencsére egy kis gameplay is jutott nekünk.

Call of the Sea puzzle játék az 1930-as évekbe visz el minket, helyileg pedig a Csendes Óceán déli részére. Célunk lesz a fejtörőkön keresztül megtalálni a férjünket, aki egy expedíció során tűnt el.

A The Ascent egy kooperációban is játszható kaland RPG, ahol egy mega cég tulajdonában áll minden, ez a vállalat viszont összeomlott és most ebben a kemény környezetben kell túlélnünk.

The Medium egy következő generációs pszichológiai horror lesz. Médiumként belelátunk a túlvilág cselekményeibe és a két világ között kell majd lavíroznunk, ami érdekes kihívásokat fog tartogatni számunkra, ezen kívül sikerült megnyerniük a Silent Hill zeneszerzőjét, Yamaoka Akirát is.

Az Xbox továbbra is igyekszik erősödni Japánban, de kétségtelen, hogy jót tesz a konzolnak a keleti nyitás jegyében érkező játékkínálat. A Scarlet Nexus egy anime stílusú akciójáték lesz a Bandai Namco gondozásában.

Raptor szerű lények százaival kell majd megküzdenünk Second Extinction-ben. A játékosok hárman indulhatnak el a harcba és mutáns dinoszauruszok próbálják majd az utunkat állni. A cél visszaszerezni a Földet ezektől a lényektől.

Az eddig PS4 exkluzív Yakuza: Like a Dragon is ellátogat Xbox One-ra, One X-re és PC-re is.

A Yakuza: Like a Dragon magja egy alvilági történet a küzdelemről azért, amiben hiszel még ha teljesen a padlóra is kerülsz. Az új főszereplő, Ichiban Kasuga egy kisebb jakuza család alacsony beosztású tagja, aki magára vállalja a felelősséget egy bűnért, amit nem követett el annak érdekében, hogy megvédje pátriárkáját és apafiguráját, Masumi Arakawa-t. Miután 18 éves börtönbüntetését követően Ichiban visszatér a társadalomba azzal szembesül, hogy klánját, melynek egykor része volt felszámolták, megmaradt néhány tagjára pedig az utcákon vadásznak, ráadásul azt is megtudja, hogy egykori pátriárkája lehet mindezért a felelős. Az árulás, veszteség és zavarodottság elképzelhetetlen érzéseivel szembesülve útnak indul, hogy felfedje az igazságot. 

A műsor végén pedig mi másról kaphattunk volna „gameplay” videót, ha nem az Assassin’s Creed: Valhalláról. A játékban a hajózás, rengeteg epikus csata, új fegyver és harcrendszer vár majd ránk.

„Fejlesztőként mindig izgatottak vagyunk, ha új hardverrel dolgozhatunk, mivel még több lehetőséget ad kreatív látomásunk kifejezésére. Az Assassin’s Creed sorozat mindig is elkötelezett volt az új technológiák és az új konzolok képességei mellett, hogy a lehető leglebilincselőbb élményt biztosítsa. Izgatottak vagyunk, hogy a Microsoft csapatával szorosan együtt dolgozva hozhatjuk el az Assassin’s Creed Valhalla-t az Xbox Series X-re” mondta Ashraf Ismail, Creative Director, Assassin’s Creed Valhalla.

Az Assassin’s Creed Valhalla teljesen kihasználja a konzol grafikai képességeit, lehetőséget adva a játékosoknak, hogy átéljék Norvégia és Anglia nyílt világát a legapróbb részletig. A Smart Delivery-nek köszönhetően a játékosoknak elég csupán egyszer megvenniük a játékot, megkapják Seriex X-re és One-ra is.

Ezek lettek volna tehát a mostani bejelentések, a következő hónapok során újabbak várhatóak. A teljes Inside Xbox adás visszanézhető többek között a lenti beágyazott videóban is:

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap