Shop menü

A KÖZELJÖVŐBEN JÁTSZÓDHAT A 2025-ÖS CALL OF DUTY

Több forrás szerint is a Black Ops 2 folytatásáról lehet szó.
Török Roland
Török Roland
A közeljövőben játszódhat a 2025-ös Call of Duty

A Call of Duty: Modern Warfare 3 valljuk be, nem sikerült kiemelkedőre. A túlárazott DLC egy elkapkodott, érdektelen epizód lett, amit csak az MW2 hagyatéka ment meg a teljes érdektelenségtől. A Multiplayer működik, a Warzone úgy ahogy, ezért az Activision elégedetten dől hála a kritikák ellenére is, ők hozzák a kötelezőt, a játékosok pedig a pénzt. 

Természetesen a Call of Duty gyár nem áll le, már érkeznek is a pletykák a következő epizód témájáról. Ezúttal az Insider-Gamingen jelentek meg információk az új részről, amit számukra több forrás is állítólag megerősített. 

A közeljövőben érkező Call of Duty közvetlenül a Balck Ops 2 folytatása lehet, a korszak, amiben játszódik így tehát a közeljövő lenne. Bár valamennyire futurisztikusnak ígérkezik, azért nem rugaszkodna el teljesen a jelen technikai lehetőségeitől, körülbelül olyan technológia áll majd rendelkezésünkre, mint amit mi magunk is el tudunk képzelni 2030-ra.  

Az eddigi infók szerint több kedvenc szereplő is visszatérhet, az események pedig egy új főgonosznak köszönhetően fognak mozgásba lendülni. 

A játékosok számíthatnak arra, hogy a Black Ops 2 pályái visszatérnek majd a multiplayer során, vagyis a Modern Warfare multiplayeréhez hasonlóan felújításra kerülnek. Ez felveti a kérdést, hogy ez a Black Ops mivel lesz jobb, mint az MW3 volt, ám a hosszabb fejlesztési idő segíthet abban, hogy ne jusson a játék az MW3 sorsára, már ami a megítélést illeti. 

A Black Ops 2-ből 30 millió példányt adtak el, így ez az egyik legsikeresebb Call of duty epizód.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére