A hónap játéka – 2009. május

Májusról sok mindent el lehet mondani, de azt hiszem senkit sem sértünk meg azzal, ha azt mondjuk játékok frontján lehetett volna izgalmasabb is. Volt pár szórakoztató alkotás, de nagyrészükre jövő ilyenkor már nem is fogunk emlékezni. A szerkesztőség tagjaiból a szokásosnál is nehezebb volt kisajtolni, hogy mi legyen a jelöltünk. Végül mindössze ketten maradtak fent a címekből:

A hónap játéka – 2009. május

2009. május

Májusról sok mindent el lehet mondani, de azt hiszem senkit sem sértünk meg azzal, ha azt mondjuk, hogy játékok frontján lehetett volna izgalmasabb is. Volt pár szórakoztató alkotás, de nagyrészükre jövő ilyenkor már nem is fogunk emlékezni. A szerkesztőség tagjaiból a szokásosnál is nehezebb volt kisajtolni, hogy mi legyen a jelöltünk. Végül mindössze ketten maradtak fent a címekből:

Tavaly ősz óta a kalandjátékok reneszánszukat élik. Amikor már sokan temették a stílust egyre több minőségi játék került az asztalra. Közéjük tartozik a nagyon szépre és hangulatosra sikerült Secret Files 2 is.  Bár sok helyen a szinkronnal elégedetlenek voltunk, mégis úgy gondoljuk kötelező darab a stílus kedvelőinek.

Büszkék lehetünk rá, hogy egy magyar fejlesztésű játék, a Battlestations: Pacific is szerepel a listán, méghozzá előkelő helyen. Sikerült az elődöt szépen továbbfejleszteni, az akció és stratégia keveréke most is szépen működik. Aki lemaradt volna róla, annak érdemes belenéznie cikkünkbe, lehet, hogy megtetszik neki a játék.

Nehéz választani, de mi úgy gondoljuk stílusán belül a Secret Files 2 valamivel jobb, mint a Battlestations, így részünkről neki ítéljük a díjat.

A június már sokkal érdekesebbnek ígérkezik, hiszen már most van egy Red Faction-ünk, jövő héten érkeznek a Prototype és Sims 3 cikkek, valamint nyakunkon a Ghostbusters startja is. Lesz miből válogatni.

Olvasói szavazás

Áprilisban a mi jelöltünk a Zeno Clash volt, míg az olvasói szavazás elég érdekesen alakult. Első helyen a Chronicles of Riddick végzett, mögötte a The Godfather II-vel (ez mondjuk több mint meglepő), míg a Dark Sector-nak be kellett érnie a dobogó harmadik fokával. Kíváncsian várjuk a májusra vonatkozó szavazatokat, sokan vagyunk sokfélék, biztos lesz olyan is, akinek például a Gobliiins nosztalgiázása tetszett a legjobban ;) Apróság még, hogy mostantól az Xbox 360 és PS3 címek is szerepelnek a szavazásokon (év végén külön lesznek választva).

[vote id="5" style="width: 450px; margin: 0 auto"]

Kapcsolódó cikkek:

Battlestations: Pacific

Bionic Commando

Damnation

Elven Legacy

Gobliiins 4

Killing Floor

SBK-09: Superbike World Championship

Secret Files 2

Velvet Assassin

Virtua Tennis 2009

X-men Origins

(a többi cikk az archívumból érhető el: iPon játék cikk archívum)

Előzmények:

A hónap (PC) játéka – 2009. április

A hónap (PC) játéka – 2009. március

A hónap (PC) játéka – 2009. február

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward