Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Virtua Tennis 2009 - Grand Slam pixelbajnokok

 • Dátum | 2009.06.03 11:51
 • Szerző | Daks
 • Csoport | JÁTÉK

A Top Spin és a Virtua Tennis évente váltja egymást a teniszjátékok trónján, a két sorozatnak köszönhetően sosem maradunk Grand Slam betevő nélkül. Míg tavaly a fantasztikusan sikerült Top Spin 3 borzolta a kedélyeket, addig idén megérkezett a nagy rivális folytatása is, a szokásoktól eltérően ezúttal nem sorszámmal, hanem egy évszámmal ellátott epizód formájában. A Virtua Tennis 2009, keleti nevén a Sega Professional Tennis: Power Smash 2009 újra elhozza a nappalinkba a sportág varázsát, ám a folyton visszatérő nagy kérdés ezúttal is előkerül: vajon a játék le tudja körözni a konkurenciát? Azonnal kiderül itt, az Iponon!

Szervához készülődve
Szervához készülődve

A Virtua Tennis 2009-ben nem kevesebb, mint húsz játékos bőrébe bújhatunk bele, de a kampány módot elindítva készíthetünk saját karaktert, illetve rendelkezésünkre áll még öt bónusz sportoló is, akiket mindenféle bajnokságok megnyerésével tehetünk elérhetővé. Összesen tizenegy férfi van, név szerint Federer, Nadal, Djokovic, Murray, Roddick, Nalbandian, Blake, Ferrer, Ancic, Haas és Ferrero, illetve kilenc nő, úgy mint Williams, Ivanovic, Kuznetsova, Mauresmo, Sharapova, Chakvetadze, Hantuchova, Vaidisova és Davenpont. Velük a kötetlen meccseket biztosító Play funkcióban játszhatunk, de akár saját sztár sportolót is faraghatunk.

A labda játék közben hosszú csíkot húz maga után, hogy mindig szemmel tudjuk tartani
A labda játék közben hosszú csíkot húz maga után, hogy mindig szemmel tudjuk tartani

A Play menüt választva minden testre szabható: beállíthatjuk hogy hányan játsszunk, single vagy double meccset akarunk-e nyomni, illetve hogy milyen legyen az AI nehézsége. Az Arcade mód egy ötszintes bajnokságot takar, az Exhibition a kötöttségek nélküli gyors meccsek otthona, míg a Tournament hasonló az elsőhöz, annyi különbséggel, hogy itt már mi magunk szabhatjuk meg a mérkőzések hosszát és mennyiségét. Ezek a hagyományos tenisz módok, míg a Games menüben a sorozatra jellemző mini játékokat találjuk, melyek idén több újdonsággal is bővültek – érdemes tehát végignézni a lehetőségeket!

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 6.
  2009. 06. 04. 17:08
  Nem tudom, de nekem ez olyan, mintha a VT3-at látnám, a képek alapján semmi különbséget nem látok, és ahogy látom nehezebb se lett. Ez a kis grafikai tuningot egy patch-be is ki lehetett volna adni, ezért kár volt egy "új" játékot kiadni...
 • 5.
  2009. 06. 03. 22:08
  Hát egyáltalán nem vagyok elragadtatva ettől a Daniela Hantuchovatól! És a játék se nagy szám... <img src=
 • 4.
  2009. 06. 03. 14:49
  @Tical: az előző teszt (Secret Files 2) 86%-ot kapott...
 • 3.
  2009. 06. 03. 13:58
  tical
  azt ki kell érdemelni :lol:
 • 2.
  2009. 06. 03. 12:57
  Miért?
 • 1.
  2009. 06. 03. 12:46
  VISSZA A CIKKHEZ

  Csodálkoznék ha egy játék 80%-nál többet kapna.