18+ - A Nintendo már nemiszervek szerzői jogára is igényt tart

Őszintén elnézést kérek, de ez a hír már annyira abszurd, hogy nehéz elmenni mellette.

18+ - A Nintendo már nemiszervek szerzői jogára is igényt tart

Őszintén elnézést kérek, de ez a hír már annyira abszurd, hogy nehéz elmenni mellette. Az internet egy furcsa hely, ami számtalan embert kapcsol össze a világ különböző pontjairól, így könnyen találhatunk magunknak lelki társakat, akármilyen furcsa igényeink is legyenek. 

Régóta ismert, hogy a Mario játékok főgonosza sokak szemében szexuális szimbólumnak számít, elég csak a Bowsette jelenségre gondolni, amikor a Koopa király egy power up segítségével megváltoztatja a nemét és nővé változik.

Ez az elképzelés egy 2018-as Nintendo Direct eseményen történt teórián alapszik, amiből sokak azt szűrték le, hogy a Mario univerzumban a nemváltás varázslattal könnyedén lehetséges. Bejelentették ugyanis, hogy New Super Mario Bros. U-ban már lesz női Toad karakter, aki ha felvesz egy szuper koronát, akkor Peachettévé változik, vagyis a híres Mario hercegnő lesz.

Azt régóta tudjuk, hogy a Nintendo nagyon utálja Bowsette közösségen belüli létezését, be is jelentették, hogy nem létezik olyan power up a Mario univerzumban, amivel lehetséges lenne Bowser átváltozása, mindenki felejtse el az egészet.

Pedig Bowsette még az „aranyosabb” fajtája az egész jelenségnek. A valóságban is léteznek nemátalakító műtétek, a Mario univerzumában ez miért lenne tabu? Mindenesetre a Nintendo utálja a rajongói teóriákat, modokat és munkákat (sokszor még a rajongókat is).

De az, hogy a karaktereik nemi szerveire is igény tartsanak, na az nevezhető csak igazi elhivatottságnak a vállalat részéről.

Történt ugyanis, hogy a közösség megtalálta a közös nevezőt a Marióból ismerhető Bowser 3D modellezett hím nemiszervében, ami a Nintendo részéről meg is kapta a szerzői jogi követelését, ezzel kijelentve, hogy az ő tulajdonuk.

Igen, a Nintendo a Patreon számára jogi figyelmeztetést küldött, hogy Bowser fallosza a Nintendo tulajdona, így feltétlenül el kell távolítani az oldalról - írta meg először a Daily Dot.

A Patreonon gyűjtött nemiszerv 3D modellje a Source Filmmakerhez készült, amivel a rajongók szexuális tartalmú animációkat tudnak készíteni maguknak és a közösség számára. Bár a Patreonról tényleg lekerült a modell, azóta már szabadon közzétett formában elérhető, ráadásul már olyanok is tudnak a létezéséről, akik soha nem is hallottak volna róla vagy eszükbe se jutott volna rákeresni.

De itt nincs vége a történetnek.

Ahogy az lenni szokott, a rajongók fantáziája azonnal be is indult, hiszen azzal, hogy a Nintendo jogi úton elismerte Bowser nemzőszervének a létezését, ezzel meg is magyarázzák azt, miért rabol hercegnőket Koopa király minden egyes Mario játékban.

Magyarul ott tartunk, hogy a női Bowser csupán a fantázia szüleménye, de a kanos Bowser nemiszerve a Mario univerzum szerves része. A Nintendo szerzői jogi csapata ismét remek munkát végzett.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap