Zongorát készített a OnePlus, méghozzá nem akármiből

Zongorát készített a OnePlus, méghozzá nem akármiből

A mobilgyártók néhanapján egészen meghökkentő ötletekkel tudnak előállni azért, hogy népszerűsítsék a termékeiket, és a OnePlusnak is sikerült most egy meglehetősen különleges összeállítást kalap alá hoznia a OnePlus 7T Pro reklámozására.

A cég létrehozott egy zongorát, ami teljes egészében OnePlus 7T Pro okostelefonokból épült fel, már ami a billentyűsorát illeti. A OnePlus Phone Piano névre keresztelt felépítmény 3D nyomtatással és más modern eljárásokat eszközölő precíziós kivitelezéssel jött létre. Persze a legérdekesebb ebben, hogy nem kevesebb mint 17 darab OnePlus 7T Pro lett benne szorosan egymás mellé illesztve. A készülékek egyetlen nagy, összefüggő zongorabillentyűt adnak ki teljesen digitális formában.

Galéria megnyitása

A vállalat elmondása szerint a OnePlus Phone Pianót nem lehetne a korábbi okostelefonokkal megalkotni, ugyanis a OnePlus 7T Pro 90 Hz-es Fluid Display technológiája teszi lehetővé a megfelelő működést. Társulva azzal az elképesztő teljesítménnyel, amiről a Qualcomm csúcskategóriás Snapdragon mobilplatformja gondoskodik a készülékben. A zongora működésével kapcsolatosan részleteket nem árult el a vállalat, de hamarosan kiderül, hogyan muzsikál.

Ha valaki azt gondolná, hogy csak egy pár pillanatos médiahekkről van szó, akkor téved. A OnePlus valóban elkészítette a fenti képen látható zongorát, tökéletesen működik a szerkezet, és még be is járja vele Európa néhány városát ebben a hónapban. Szóval lesznek olyan szerencsések, akik élőben is hallhatják amint megszólal.

Galéria megnyitása

Az Egyesült Királyság és Franciaország fővárosaiban, Londonban és Párizsban, Rothenburg ob der Tauber településén Németországban, valamint Helsinkiben, Finnországban lesz megtekinthető november 10. és 16. között a OnePlus Phone Piano. És mindegyik helyszínen lesz egy kisebb előadás, amivel Karim Kamar fog szolgálni a lelkes érdeklődőknek. Kamar a komolyzenei műfajban szép sikereket ért már el, több dalt szerzett, és a műveit minden nagyobb online platformon elérhetik az emberek. Talán a YouTube-on pedig az is meghallgathatja majd a különös szerkezetet játék közben, aki a helyszínekre nem tud ellátogatni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap