Zombimentesítették a Rustot

Már nagyon telített volt a zombi munkaerőpiac.

Zombimentesítették a Rustot

A nyitott világú túlélőjáték fejlesztője, a Facepunch Studios tegnap éjjel eltávolította az összes zombit a játékából. Az élőholt embereket élőholt vadállatokkal helyettesítették.

"Igen. Megtettük. Úgy döntöttünk, hogy már nem várhatunk tovább" - írta Maurino Berry, az egyik fejlesztő. "Minél tovább tartjuk bent a zombikat, annál többen fognak tiltakozni, ha kiszedjük őket. Rákényszerítettük magunkat, hogy rendezzük a helyzetet. Játékunk többé nem zombi túlélős!"

A zombik munkakörét medvék és farkasok veszik át, de egyelőre csak ideiglenesen, ugyanis a fejlesztők valami meglepetésre készülnek. Nem árultak el semmit ezzel kapcsolatban, de megígérték, hogy időben elmondanak majd mindent.

A Facepunch már régebben is beszélt zombimentesítési terveiről a Rusttal kapcsolatban; már elegük volt abból, hogy annyi játékban szerepelnek manapság zombik. A Rustban amúgy is csak kisebb fenyegetést jelentettek, veszélyességük eltörpült az emberi játékosoké mellett.

A Rust, ami a Minecraft és a DayZ érdekes keveréke még csak alfában van, de már most szép rajongóttáborral rendelkezik. A Rust harci és tárgykészítő rendszere folyamatosan fejlődik, és a zombik eltávolítása egy újabb lépés volt abba az irányba, hogy a játék kiemelkedhessen a manapság divatos zombi túlélő horror darabok sokaságából.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward