Zalman processzorhűtők rendhagyó dizájnnal

A CNPS sorozatot erősítő újdonságok fura ventilátor-dizájnjukkal emelkednek ki a tömegből.

Zalman processzorhűtők rendhagyó dizájnnal

A Zalman több rendhagyó dizájnnal rendelkező processzorhűtőt is piacra dobott már az elmúlt évek során, hamarosan azonban újabb modellekkel bővülhet termékpalettája, ugyanis érkezik a CNPS17X és a CNPS20X, amelyek igen fura formavilággal rendelkeznek, hála a nem mindennapi ventilátor kereteknek. Az újdonságok nikkelezett réz talpazatot és nikkelezett hőcsöveket használnak, dizájn terén pedig két alapvető különbség van közöttük: a CNPS17X egyetlen hűtőtoronnyal és egyetlen ventilátorral érkezik, míg a CNPS20X esetében két hűtőtorony és két ventilátor áll rendelkezésre. Ennek megfelelően hűtőteljesítmény terén is jelentős különbség van a két modell között.

Galéria megnyitása
CNPS17X

Mindkét processzorhűtőn RGB LED alapú világítással ellátott ventilátor(ok) teljesítenek szolgálatot, amely a ZM-SF140 modell leszármazottjának tekinthető. A légkeverő a PWM támogatás keretén belül 800 RPM és 1500 RPM között pörög, így zajszintje 16,5 dB(A) és 28 dB(A) között helyezkedik el, maximális légszállítási teljesítménye 63 CFM. A lapátok elé egy „X” alakú keretet fabrikáltak, ami diffúzorok segítségével teríti szét az RGB LED alapú fényforrások fényét.

Galéria megnyitása
CNPS20X

Közös tulajdonság, hogy mindkét modell 160 milliméteres magassággal rendelkezik, processzorfoglalatok terén pedig passzolnak majd az AMD Socket AM4-es, valamint az Intel LGA-115x és 2066-os központi egységekhez. Míg az „egytornyos” CNPS17X esetében 200 W-os hűtőteljesítményre számíthatunk, addig a „kéttornyos” CNPS20X már akár 300 W-nyi hőtermeléssel is megbirkózik.

A CNPS 17X ára 60 euró, a CNPS20X viszont 80 euróba kerül. Hogy az újdonságok milyen teljesítményt tudnak felmutatni azonos árszinten elhelyezkedő riválisaikkal szemben? Erről az első független tesztek adnak majd képet.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap