Xiaomi: Visszatér Európába a MIUI Témák

A Xiaomi még 2018-ban vonta ki az EU-ba szánt okostelefonokról a Témák szolgáltatását, de most változik a helyzet, és ennek a magyar felhasználók is örülhetnek.

Xiaomi: Visszatér Európába a MIUI Témák

2018 februárjában a Xiaomi úgy határozott, hogy a nemzetközi piacra szánt mobilokon, illetve egészen pontosan az Európai Unióban forgalomba kerülő eszközökön nem lehet majd elérni a Témák alkalmazást. És ez így is volt egészen mostanáig. A napokban viszont kiderült, hogy visszatér a Témák az európai eszközökre, így a hazánkban használatban levő mobilokra is.

A Xiaomi nagyon fontosnak tartotta a kezdetek óta a testre szabhatóságot, és a felhasználók is örültek annak, hogy egyszerűen a saját ízlésüknek megfelelőre alakíthatták a grafikus felületet. Viszont a MIUI Témák majdnem két éve ki lett vonva minden olyan országban a forgalomból, ami az EU tagja. Összesen 28 országban szüntette meg az app támogatását a Xiaomi részletes magyarázat nélkül. De valószínűleg az állt a háttérben, hogy az éppen életbe lépő GDPR-nek nem felelt meg a szolgáltatás működése.

Galéria megnyitása

Időközben a Xiaomi változtatott a MIUI Témák működésén, és ennek köszönhetően a megoldás már valószínűleg teljesíti a GDPR elvárásait is az adatvédelemre vonatkozóan. Ez a hír mindenképpen örömteli a Xiaomi és Redmi tulajdonosok számára.

A MIUI Témák appot használva nagyon egyszerűen lehet teljesen átszabni a mobilok grafikus felületének a megjelenését. Pillanatok alatt lehet teljesen új külsőket igénybe venni. És a friss döntésnek köszönhetően a felhasználók ismételten elérhetik majd a Xiaomi Themes hivatalos honlapot is – VPN és más megoldások segítségül hívás nélkül. Hiszen értelemszerűen ez is tiltott volt az EU régiójából az elmúlt időszakban. Ezen felül pedig a MIUI közösségi alkalmazásában is lehetővé válik majd a MIUI Témák szekció elérése, ahol saját tartalmakat lehet beküldeni.

Galéria megnyitása

A régi-új lehetőség érkezésének alkalmával a Xiaomi úgy döntött, hogy egy háttérkép készítő versenyt rendez. Ennek a keretében fényképekből kell háttérképet kreálni, és a legjobbak valószínűleg széles közönség számára elérhetőek lesznek. A háttérnek szánt képeket a Twitteren lehet megosztani a #MIUIWallpaper címkével.

A Xiaomi fokozatosan teszi újra elérhetővé a felhasználók számára a MIUI Témák alkalmazást. Néhány európai eszközre már most lehet telepíteni a továbbfejlesztett, átalakított programot. És a tervek szerint mindenkinek újra hozzáférhető lesz ez a megoldás legkésőbb május közepéig.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramona YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap