X-Men: Destiny az Activision-től (UPDATED)

Az Activision szűkszavúan ugyan, de bejelentette legújabb X-Men játékát, a Destiny-t.

X-Men: Destiny az Activision-től (UPDATED)

UPDATE[bold]

[/bold][italic][bold]Megvan az X-Men: Destiny fejlesztője. A Too Human és az Eternal Darkness készítői, vagyis a Silicon Knights csapata kavarja meg ezúttal a mutáns csatateret. A Too Human nem lett éppen egy világmegváltó alkotás, de a 2002-es GameCube-os Eternal Darkness: Sanity's Requiem meglehetősen jól sikerült nekik.

Néhány hónappal ezelőtt a kanadai kormánytól majd 4 millió dollárt kaptak, hogy belefogjanak egy AAA kategóriás játék fejlesztésébe, de akkor még nem derült ki, hogy miről is van szó. "Ebben az iparban nagyon óvatosnak kell lenned, hogy ne jelents be semmit még el nem jött az ideje. Annyit mondhatunk, hogy egy következő generációs cím lesz, nagy gyártási költséggel" - nyilatkozta az SK feje, Dennis Dyack. Ezek szerint az X-Men: Destiny lesz ez a játék?[/bold][/italic]

Az eredeti hír:

Az Activision szűkszavúan ugyan, de bejelentette legújabb X-Men játékát, a Destiny-t. Újonc mutánsként kezdünk "egy igazán szerteágazó sztoriban", komoly választásokkal előttünk, ami által abszolút mértékben mi lehetünk saját sorsunk kovácsai.

Ennél sokkal többet nem tudunk, a platformok, dátumok, vagy a fejlesztő csapat neve egyelőre nem ismert. PC játékosoknak rossz hír, hogy annyi biztos, hogy csak konzolokra jön a Destiny. A sztoriért az X-Men: Legacy írója, Mike Carey felel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward