World of Tanks biztonsági rés

A Wargaming megerősítette, hogy volt egy biztonsági "incidensük" a World of Tanks játékkal.

World of Tanks biztonsági rés

A Wargaming megerősítette, hogy volt egy biztonsági "incidensük" a World of Tanks játékkal. Egyelőre nem tisztázott, hogy pontosan mi történt, de a cég szerint lehetséges, hogy személyes információk kerültek a támadókhoz.

Jelszó hashekhez és email címekhez férhettek hozzá, de a számlainformációk sértetlenek maradtak, ezt a Wargaming rendíthetetlenül állítja:

"Azonnal nyomozást indítottunk az incidens kapcsán és biztosíthatok mindenkit, hogy semmilyen pénzügyi információnak nem jutottak birtokába" - nyilatkozta a cég. "Viszont úgy hisszük, hogy jelszó hashek és email címek érintettek az ügyben."

A Wargaming elindított egy globális kampányt, hogy növelje a játékosok adatainak biztonságát és javasolják mindenkinek, hogy változtassa meg a jelszavát amilyen hamar csak lehet, illetve más oldalakon is tegyen így, ha ugyanezt a jelszót használja.

"Köszönjük a figyelmet és a gyors reakciót, egyben elnézést kérünk a kellemetlenségért" - nyilatkozta a cég. Némi kompenzáció gyanánt a jelszóváltáskor 300 arany üti a markotokat. További részletek a World of Tanks honlapon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward