Wolfenstein: Új screenshotok

A múlt héten bejelentett Wolfenstein: The New Order az idei év negyedik negyedévében jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, valamint új generációs konzolokra.

Wolfenstein: Új screenshotok

A múlt héten bejelentett Wolfenstein: The New Order az idei év negyedik negyedévében jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, valamint új generációs konzolokra. A korábban Project Tungsten név alatt futó játék már az id Software Tech5-ös motorját használja.

Az új Wolf egy alternatív múltban, egészen pontosan 1960-ban játszódik. Ebben a világban a nácik nyerték meg a második világháborút, mi pedig ismét B.J. Blazkowicz bőrébe bújhatunk, aki továbbra sem adja fel a harcot. A náciknak viszont jól megy, építettek mindenféle robotkutyákat, szuper páncélokat meg fegyvereket és már a Holdra is leszálltak. Érdekes lesz majd felfedezni milyen irányba fejlődött a világ a horogkeresztesek irányítása alatt.

A játék kizárólag single-player lesz, fókuszban a narratívával. Raktak bele fedezékrendszert, de alapvetően nem ezekre épít, becsúszhattok majd néhány másodpercre egy-egy mögé, de a hangsúly a folyamatos mozgáson van, mint eddig is. Ezen kívül felmerült még hegyvidéki autós üldözés, víz alatti felfedezés és annak a lehetősége, hogy irányíthassuk a csúcstechnológiás náci háborús gépezeteket. A játékban találhatunk majd kutatási feljegyzéseket, amik alapján továbbfejleszthetjük a fegyvereinket.

Az új screenshotok szép nagy felbontásban érkeztek, jó szórakozást hozzájuk!

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward