Witcher 2 konzol verzió + PC gameplay trailer

Sok jó hírünk nincs, de jobb, ha tudjátok mire számítsatok. Nem nagyon lesz érdemes várnotok a konzolos verzió megjelenésre, ha van olyan PC a háznál, ami képes futtatni a The Witcher 2: Assassin of Kings-t.

Witcher 2 konzol verzió + PC gameplay trailer

Sok jó hírünk nincs, de jobb, ha tudjátok mire számítsatok. Nem nagyon lesz érdemes várnotok a konzolos verzió megjelenésre, ha van olyan PC a háznál, ami képes futtatni a The Witcher 2: Assassin of Kings-et. A szomorú tény az, hogy amíg a játék meg nem jelenik vezérplatformjára, addig hozzá se szagolnak majd a konzolos változatokhoz. Ezért cserébe egy kis plusz tartalmat ígérnek majd a PC verzióhoz képest.

Azt viszont kiemelték, hogy ugyanazt a játékot kapjátok meg konzolra is. Igaz, hogy teljesen különálló projektként kezelik a konzolos Witchert, de a sztori és minden egyéb ugyanaz lesz.

"Mi nem egy olyan csapat vagyunk, akik egyszerre több projektet képesek futtatni. Tudatosan csináljuk amit csinálunk, azért, hogy semmiképp ne váljon a párhuzamos fejlesztés a PC változat kárára. Azt már most megígérhetem, hogy nem fog rosszul kinézni a konzolverzió."

Mi örülünk, hogy nem egy összecsapott porttal akarják kiszúrni a szemünket, csak aztán ne jusson a játék a Rise of the White Wolf sorsára, mely végül sosem látott napvilágot. Utóbbi finanszírozási problémák (Atari) miatt került a fiók mélyére.

"Ezúttal nem várunk majd azzal, hogy meglássuk hogyan teljesít a Witcher 2 PC-n." Legyen ez a záró mondat, az eddigi előzetesek alapján jóval túlszárnyalja elődjét az új Witcher, kíváncsian várjuk a májusi megjelenést.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward