Windows 7: túl a hatszázmilliomodik eladott licencen

A Microsoft a jeles eseményt egy jópofa videóval ünnepli.

Windows 7: túl a hatszázmilliomodik eladott licencen

Egy ideje a Windows 8 a sztár, de azért a Windows 7 sikereiről sem szabad megfeledkezni

A Microsoft nemrégiben tette elérhetővé a Windows 8 Release Preview kiadását, sőt, ezzel együtt kedvezményes frissítési ajánlatot is bejelentett.

Ezzel egy időben a Windows 7-ről is érkeztek érdekes hírek. A Microsoft jelenleg is forgalomban lévő operációs rendszere januárban már 525 millió eladott licencet tudhatott maga mögött, de a népszerűsége azóta is töretlen – ennek meg is van az eredménye. A Windows 7 licencek meglehetősen jól fogynak, így nemrégiben sikerült átlépni a 600 millió licencet számláló határt is.

Az ünneplésre okot adó eseményről a Microsoft egyik illetékese, Steve Guggenheimer rántotta le a leplet a jelenleg is zajló Computex alkalmával. A vállalat illetékesei a Windows 8-cal kapcsolatban is bizakodóak – a bemutató kiadások népszerűségét látva erre valószínűleg van is okuk. Más kérdés, hogy a végső operációs rendszert hogyan fogadják majd a vásárlók – ez néhány hónap múlva kiderül.

 

A cég a Windows 7 esetében elért újabb mérföldkövet egy kreatív kis videóval ünnepli, amely időrendi sorrendben mutatja be a Windows 7 megjelenése óta piacra dobott érdekesebb noteszgépeket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward